Jubelhilsen til Skedsmo Håndballklubb fra Obos

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 30. Jun 2020

Jubel hilsen til Skedsmo Håndballklubb.

Tor Grøttum, fra styret, var så lur at han søkte Obos Jubel om middler til Skedsmo Håndball klubb før sommeren.Obos Jubel ble igangsatt for å sikre fortsatt jubel i kultur- og idretts-Norge. 556 kor, korps, idrettslag og foreninger var så heldige å få Jubelhilsen nå før sommerenVi kan juble og si at Skedsmo Håndballklubb fikk tildelt 40000 kr. Etter en litt for stille vårsessong, så håper vi alle i klubben er klare til å juble sammen fra høsten av igjen. Sammen skaper vi idrettsglede!

God sommer!


0 Kommentar

God sommer :-)

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 24. Jun 2020


Ønsker alle håndballspillere, trenere, støttespillere og foreldre en riktig god sommer. Vi sees til høsten, da ser det også ut som det blir skikkelig håndball igjen.


God sommer og lad batteriene!


0 Kommentar

Invitasjon til høstens Håndballskole

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 22. Jun 2020

Skedsmo Håndballklubb sin håndballskole starter opp til høsten med åpen trening den 23. og 30. august fra 12:00 i Tærudhallen.  Ta med dere barna og bli med på en håndballøkt der lek med ball står i fokus.0 Kommentar

Endelig treninger tilbake mot normalen

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 29. Mai 2020

Endelig!!

Fra neste uke er vi nesten tilbake til normalen mtp treninger. 1-meterstreken blir borte og vi kan drive kampaktivitet internt i laget.
Vi vil fortsatt måtte vaske hender og baller før og etter trening.
Klemming, håndhilsing og unødvendig kontakt bør unngås.
Foreldre har ikke lov til å bli med inn i hallen, og trenerne skal hente spillerne utenfor hallen.
Fint om alle barna møtes utenfor hallen senest 5 min før treningen starter slik at de får vasket hender og skiftet sko før treningen starter.
Vi kommer tilbake med en løsning for De eldste lagene over 19 år

God pinse☀️

https://www.handball.no/…/handballens-egen-veileder-for-sm…/


0 Kommentar

VIKTIG INFO - Retningslinjer for Trening i Tærudhallen

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 17. Mai 2020


Fra mandag 18. mai åpner vi for trening igjen i Tærudhallen og i den forbindelse er det noen retningslinjer som det er viktig at vi følger.  Disser er basert på regler vi har fått fra Lillestrøm kommune og retningslinjer fra NHF, samt noen lokale tilpasninger.


Følgende regler gjelder for trening i Tærudhallen fra mandag 18. mai.

 1. Alle treninger skal ledes av en voksen person/trener over 18 år. Det vil si at i lag som har to grupper må det være to voksne over 18 år som leder treningene.
 2. Det er kun friske personer som skal delta på treningene. 
 3. Alle som skal delta på treningen skal registreres som deltagere i SPOND. Dette gjelder også trenerne.
 4. Spillerne møtes utenfor hovedinngangen av hallen og følges inn av trener/ansvarlig voksen. Det er ikke anledning til å gå inn i hallen før ansvarlig trener henter spillerne. 
 5. Foreldre/tilskuere har ikke adgang til hallen. Det er kun spillere, trenere og representanter for Skedsmo HK og Lillestrøm Kommune som kan være i hallen under trening/aktivitet
 6. Håndhygiene skal utføres ved starten og avslutningen av økten. Hendene skal vaskes med såpe og varmt vann, eventuelt med egnet desifiseringsveske. Dette blir gjort tilgjengelig i hallen av kommunen.
 7. Det skal alltid være minst 1 meter mellom alle personer i hallen, både før, under og etter trening.
 8. Treningen foregår i grupper på opp til 20 utøvere og skal alltid ledes av en ansvarlig trener. Dersom laget har mer enn 20 spillere blir det delt inn i flere grupper med en ansvarlig trener for hver gruppe. Spillere/trenere kan ikke skifte gruppe innenfor samme uke.
 9. Det er nå lov til å kaste ball med hverandre, men dette forutsetter at ballen vaskes etter hver trening. Deltakerne bør ikke ta seg til ansiktet mens man driver aktivitet med felles ball før man har vasket hendene skikkelig.
 10. Alle må ha med egen drikkeflaske som fylles hjemme.  Det blir ikke anledning til å fylle denne i hallen.
 11. Alt av utstyr som benyttes til aktivitet skal rengjøres/desinfiseres grundig før og etter bruk.
 12. Det er ikke lov med bruk av klister.

Ansvarlig trener/arrangør må til enhver tid vurdere totalsituasjonen for sitt ansvarsområde, ta vare på hverandre for felles helse, som det viktigste aspektet. Forsettlig brudd på gjeldene retningslinjer skal føre til bortvisning fra treningen.


Noen praktiske tilnærminger:

 • Det er viktig at det er nok trenere/voksne til stede for å kunne overholde smitteverntiltakene. Her vil det variere på bakgrunn av alder på gruppene
 • Det vil bli noen justeringer på treningstidene slik at vi unngår unødvendig kø og grupperinger ifm start og slutt på treningene.
 • Lag som trener på bane 1 går inn gangen på høyre side, helt til enden og inn i hall og går ut gjennom merket garderobe etter trening.
 • Lag som trener på bane 2 går inn gangen på venstre side og inn i hall og går ut gjennom merket garderobe etter trening.


Vi oppfordrer alle til å lese godt gjennom disse retningslinjene og snakke med barna om det som møte dem i hallen på treningene.  Sammen skal vi ta vare på hverandre og bidra til at vi igjen kan spille håndball sammen når høsten kommer.


Heia Skedsmo :-)


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline