Gratulerer med uttak til Regionalt Landslag 2004

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 9. Okt 2019


Skedsmo Håndballklubb gratulerer Selin Kamburce og Kathinka Hovde med uttak til Regional Landslag for jenter født i 2004.  Vi er stolte over å ha dere som spillere i Skedsmo Håndballklubb og setter stor pris på de flotte holdningene dere viser både ift egen innsats og ikke minst ovenfor med- og motspillere.

Heia Skedsmo :-)


0 Kommentar

Omberamming av kamper

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 8. Okt 2019


Her er noen regler som er verdt å huske


Omberamming kan nå gjøres gjennom hele sesongen, men det koster penger.
Laget selv må dekke denne kostnaden fra lagkasse:
•Omberammelser gjort innen 10 dager før opprinnelig kampdato: Kr. 750,- •Omberammelser som gjøres 5-9 dager før opprinnelig kampdato: Kr. 2000,- •Omberamming nærmere enn 5 - fem, gis kun i helt spesielle tilfeller med akutt sykdom eller reiseproblemer grunnet ekstremvær: Kr. 2000,- •Husk at det foran hver sesong er en periode der det er gratis å omberamme kamper.Walkover (laget selv må dekke denne kostnaden fra lagkasse):
•IM - Lag som ikke møter til kamp uten å ha meldt forfall i rett tid:
Kr. 3.000,-
•WO – J/G 09-11: Kr. 1000,-
•WO – J/G 12-18: Kr. 2500,-
•WO - senior og J/G33: Kr. 2500,-
•Lag som etter påmeldingsfristen trekker seg fra Regionserien: Kr.
2000,- (+ at hele startkontingenten beholdes) •Trekking / Ikke møtt i minirundene og Loppetassen: Kr. 1.000,-Andre gebyrer det er greit å merke seg (dekkes av klubben) •Arrangør som ikke møter: Kr. 2000,- •Utilfredsstillende arrangement Kr. 500,- •Arrangør som ikke fører elektroniske kamp-rapporterer: Kr. 500,- pr.
kamp


0 Kommentar

Avancia og Skedsmo Håndballklubb inngår avtale

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 18. Sep 2019

Avancia og Skedsmo Håndballklubb har i dag inngått en samarbeidsavtale som gir spillere/medlemmer og foresatte i klubben et økt aktivitetstilbud og fordelaktige priser på trening hos Avancia Skedsmo.  I korte trekk omfatter avtalen følgende:

Medlemspriser

Avtalen gir spillere, foresatte og ektefeller gunstige betingelser ved tegning av medlemskap på Avancia.  Medlemskap inngås for 12 måneder og det er ingen innmeldingsavgift. 

  • Spillere 12-18 år, kr 279,- per måned
  • Spillere over 18 år, foreldre og ektefeller, kr 399,- per måned (ord. 579,-)
  • Ifm innmelding vil alle spillere få et treningsprogram som er relatert til håndball.
  • 10% på første kjøp at timer med PT

Ta kontakt med resepsjonen på Avancia for å melde deg inn.  Husk å gi beskjed om at du kommer fra  Skedsmo Håndballklubb.

Fellestrening og foredrag

Skedsmo Håndballklubb får tilgang til å benytte lokaler på Avancia til fellestreninger for lagene, noe som gir oss en unik mulighet til å sette fokus på skadeforebyggende trening, styrke trening og ikke minst gjennomføre alternative treningsøkter.  Til dette kan vi benytte egne trenere/instruktører eller leie inn PT/Salinstruktør fra Avancia til gunstige priser.

Ta kontakt med Vegard dersom dere ønsker å benytte dere av muligheten til fellestrening med laget. 

Avancia vil også invitere til foredrag med forskjellige temaer som er knyttet til håndball hverdagen.  Disse foredragene vil være rette mot spillere, foreldre og/eller trenere i klubben.  Aktuelle temaer:

  • Trening og kosthold
  • Skadeforebyggende trening
  • Taping og håndtering av vondter

Prestasjonsgruppe og damelaget

Skedsmo Håndballklubb ønsker å legge forholdene til rette for at 15- og 16-års lagene i klubben skal delta i den nasjonale Bring serien. For å være rustet og forberedt på den ekstra belastningen som følger med en satsning på nasjonalt nivå er det viktig at spillerne som skal delta på dette også fokuserer på styrke- og skadeforebyggende trening i tillegg til håndballtreningen.  

Klubben vil derfor etablere en prestasjonsgruppe for de spillerne som ønsker å legge ned de ekstra øktene som trengs for å være forberedt på spill i Bring serien. Denne gruppen vil bli sponset med medlemskap på Avancia Skedsmo som en del av avtalen med Avancia.

Det er en uttalt målsetning fra sportslig ledelse i klubben at vi ønsker damelaget til Skedsmo Håndballklubb tilbake til 3. divisjon.  Det er derfor veldig gledelig at Avancia også sponser spillerne på damelaget med medlemskap på Avancia Skedsmo.En stor takk til Magnus og Therese fra Avancia som har vært pådrivere for at vi skal få på plass en avtale. Vi ser frem mot et godt og langvarig samarbeide som vi er sikre på vil være til fordel for begge parter.


0 Kommentar

Gratulerer med uttak!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 16. Sep 2019


Vi gratulerer Skedsmo J2004 med uttak av 6 spillere til Regional Byturnering som spilles i Oppsal Arena den 28. September.  Jentene som er tatt ut er; Kristine Grøttum, Maren Karlstad, Maya Kristiansen, Anamiga Yasotharan, Kathinka Hovde og Selin Kamburce.

Vi heier på dere og regner med at dere som vanlig vil representere klubben på en fantastisk måte.


Heia Skedsmo!


0 Kommentar

STEM PÅ OSS!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 10. Sep 2019

Stem på Skedsmo Håndballklubb på Lokalbidraget!

LillestrømBankens kunder skal fordele 3 millioner kroner til ulike prosjekter, Og Skedsmo Håndballklubb er med.Er du en av bankens gode kunder, så har du stemmerett. Åpne mobilbank for å stemme på Skedsmo Håndballklubb. Avstemmingen varer til 25. Oktober, og Lokalbidraget deles ut på bankens gavegalla 12.november


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline