Stans i innendørs aktiviteter for 13-20 åringer!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 18. Nov 2020

Fra onsdag 18. november har Lillestrøm Kommune bestemt at innendørs idrett for alle fra 13 år og oppover stanses. Dette gjelder fra onsdag 18. november 24:00 og til og med onsdag 2. desember.

Innendørs barneidrett (barn i barneskolealder) og utendørs breddeidrett kan drive som før, iht. de smittevernreglene som gjelder.


For lag i Skedsmo Håndballklubb betyr dette

Lag med barn på barneskole kan fortsette med vanlig trening innendørs. Dette betyr at Håndballskolen og opp til G/J2008 trener som normalt.
Lagene J2007 - J2004 og Jenter Junior kan ikke trene innendørs fra og med torsdag og frem til og med onsdag 2. desember.
Det er fremdeles lov med trening utendørs i henhold til gjeldende smittevernregler og med god avstand mellom deltakerne.

Vi oppfordrer trenerne til de berørte lagene om å finne gode alternative treninger utendørs i denne perioden. Vær kreative og hold aktiviteten i gang så godt det lar seg gjøre, men husk god avstand mellom deltakerne.

Har dere spørsmål så ta kontakt med Vegard Volle på mobil 405 18 3490 Kommentar

Korona og barnehåndballen

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 9. Nov 2020

Mange er bekymret for situasjonen vi står i, noe som er forståelig. Vi må likevel ha tillit til at de lokale og sentrale helsemyndighetene gjør de nødvendige vurderinger når det gjelder gjennomføring av aktivitet. Det er også de lokale helsemyndighetene som vurderer og avgjør hvilke personer som må i karantene ved eventuelt smitteutbrudd, og hvilke personer som kan fortsette med sine aktiviteter som tidligere.

https://www.handball.no/regioner/region-ost/nyheter-ro/2020/11/korona-og-barnehandballturneringer/


0 Kommentar

Skedsmo Håndballklubb, klubben i mitt hjerte!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 9. Nov 2020

Vi er straks klare for å være med i konkurransen "Klubben i mitt hjerte"
Hver dag er det to trekninger på 10000 kr, vi trenger 50 stemmer pr dag, eller en samlet sum på 2000kr så deltar vi i trekningen!
Klubben i mitt hjerte starter for alvor 12. november, men allerede nå har vi opprettet en Spleis for å være klar når det braker løs.

Følg linken og stem på oss!

https://www.spleis.no/project/152590


0 Kommentar

Vi trenger medlemmer til valgkomite!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 4. Nov 2020

Skedsmo Håndballklubb søker etter tre personer til valgkomiteen i klubben. Det er ønskelig at dette er fordelt på flere av lagene i klubben.
Dette er ikke en jobb i styret, men en liten oppgave fra januar frem til årsmøtet i mars, der dere skal foreslå et nytt styre for kommende år. 
Dvs dere kartlegger dagens styre, hvem som stiller til gjenvalg, og hvilke plasser som må fylles. 
Så må man finne mulige personer/foreldre i klubben som kan bidra til klubbens drift gjennom styreverv.
Du må være engasjert, interessert og ha en relasjon til klubben! Kjenner du noen engasjerte håndballforeldre rundt deg, så vet du kanskje allerede hvem som kan være med å løfte klubben fremover!

0 Kommentar

Støtt oss i lokalbidraget!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 6. Okt 2020

Støtt oss i lokalbidraget!
Stem i mobilbank innen 25.okt
Stemme kan du gjøre hver dag!
Lillestrømbanken deler ut 2 millioner som skal fordeles på lokale lag og foreninger.
Skedsmo Håndballklubb ønsker å bruke pengene til innkjøp av utstyr for å utvikle aktivitetstilbudet til barn på Skedsmokorset som har lyst til å drive med håndball.

https://lillestrombanken.no/aktuelt/lokalbidraget2020


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline