God Jul!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 24. Des 2018Skedsmo J14 til A-sluttspillet

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 25. Nov 2018


Vi gratulerer Skedsmo J14 med kvalifisering til A-sluttspillet i Regionsserien 2018/2019.  

Etter en god høstsesong ble det Skedsmo, Skjetten, Tveter og Tindlund som i de siste kampene skulle gjøre opp om de to plassene i A-sluttspillet.  Skedsmo jentene avsluttet med en sterk hjemmeseier mot Tindlund i Tærudhallen og når kampen mellom Tindlund og Skjetten endte uavgjort ble det A-sluttspill på jentene fra Skedsmo.  

Vi gratulerer så mye og gleder oss til mange spennende kamper i vårsesongen.Nye lagbilder

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 25. Nov 2018

Da har vi lagt ut de nye lagbildene på sidene til hvert lag.Nye muligheter for ungdommen i Skedsmo Håndballklubb

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 21. Okt 2018

Håndballsesongen er igang og alle lagene i Skedsmo Håndballklubb har kommet godt igang med seriespillet.  Mye tyder på at dette blir en ny morsom og spennende sesong i Tærudhallen og vi oppfordre alle spillere og foreldre om å ta turen innom hallen for å heie og se på god håndball, også når egne lag ikke spiller.

Etter noen sesonger med fokus på organisasjonsutvikling i klubben vil det denne sesongen bli lagt mer fokus på sportslig utvikling og bygging av relasjoner på tvers av lagene i klubben.  Vi ønsker oss en klubb der lagene samarbeider og anerkjenner hverandre på tvers av aldersklassene, uavhengig om man er spiller, trener eller foreldre.  I Skedsmo Håndballklubb heier vi på hverandre.

Det er satt igang en del aktiviter ifm sesongstarten i år som er rettet mot ungdomsspillerne i klubben

Dommerutdanning

Klubben ønsker seg flere dommere og vi ser det at flere av jentene som gikk kurs for barnekamp veiledere i forrige sesong nå er ettertraktet som dommere.  Jentene på Skedsmo J14 og J15 lagene vil få tilbud om å delta på barnekamp veileder kurs i klubbens regi i løpet av sesongen. De som allerede er barnekamp veiledere og som ønsker å gå videre vil få tilbud om Dommer 1 kurs.


Trener utdanning

Skedsmo Håndballklubb får aldri nok av trenere som kan bidra til å organisere og holde treningene på lagene i klubben. Det er derfor igangsatt et trener utviklings løp i klubben hvor flere jenter og gutter nå bidrar som trener assistenter på etablerte lag og etterhvert vil få muligheten til å delta på NHF sitt Barnetrener kurs og deretter ta Trener 1 utdanning i klubbens regi.  Dette er et tilbud rettet mot spillere på J18 (f 2002, 2001 og 2000) laget, samt for dame og herre lags spillere.

Send en mail til sportslig@skedsmohk.no dersom du har lyst til å bli trener i klubben.
Temaøkter med fokus på individuelle ferdigheter (klubb SPU)

Dette blir i første omgang et tilbud til spillerne på J14 og J15 lagene i klubben som trenger litt ekstra utfordringer og som ønsker et par ekstra økter per måned med fokus på kvalitet og utvikling.  Øktene vil være varierende og fokusere på individuelle ferdigheter og skadeforebyggende trening.  

Det vil i stor grad bli brukt eksterne trenere og trenere som lagene normalt ikke trener under på disse øktene.  På øktene vil det bli benyttet baller med klister.

Første økt med tema "finter" arrangeres i Tærudhallen på fredag 26. oktober fra kl 19:00. I tillegg til denne er det foreløpig satt opp økter den 30. november og 14. desember.

Det vil være trenerne som velger ut hvilke spillere som deltar på disse øktene, men det er en klar forutsetning at spillerne er 100% skadefrie og deltar fullt på lagets egne treninger.


Skedsmo J16 laget

De opprinnelige J2002 spillerne på dette laget har i år fått anledning til å spille opp på J18 laget og gjør en suveren innsats på dette nivået.  Skedsmo J16 vil derfor i denne sesongen bli driftet av spillere fra Skedsmo J2004, J2003, og eventuelt de J2002 spillerne som ønsker å bidra, med Vegard Volle som ansvarlig trener.  

Målsetningen er at dette blir en arena som bidrar til å forberede spillerne for større oppgaver i fremtiden, samtidig som vi knytter relasjoner på på tvers av lagene som bidrar med spillere.

Så langt i sesongen så har jentene klart seg veldig bra og laget ligger nå godt plassert midt på tabellen med 5 poeng på 4 kamper (2/1/1).  Vi ser frem imot mange flere spennende kamper med dette laget og merker oss at neste kamp er allerede 28. oktober kl 13:10 i Fjellhamarhallen mot Fjellhammer 3.


Sportslig ledelse.


Gratulerer med uttak til regional landslagssamling for J15

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 3. Okt 2018

Det er med stolthet vi gratulerer Andrea Ljunggren og Linn Kristine Usler med uttak til samling for Regional Landslag for Jenter 15 i NHF Region Øst. 

Andrea skal delta på samlingen 9. november som en av 4 målvakter, mens Linn er satt som 2. reserve som midtbane spiller.  Samlingen foregår i Frogner Idrettspark med 26 spillere og 10 reserver.

Dette er til stor inspirasjon til alle andre i Skedsmo Håndballklubb, og viser at det i en klubb med fokus på bredde også er mulig å bli god.  

Jentene er for tiden på treningsleir i Ungarn med J18 og J15 og ble meget glad for å få denne beskjeden tidligere i uken.


Stor gratulasjon til Andrea og Linn!


Styret.

Levert av IdrettenOnline