God Jul og Godt Nytt År

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 23. Des 2016

Lillestrømbanken og Skedsmo Håndballklubb har blitt enige om en langsiktige avtale om sponsorskap. Dette innebærer at Lillestrømbanken går inn som en av tre hovedsponsorer for klubben og vil være en del av klubbens utvikling og profil de neste årene.

Skedsmo Håndballklubb er veldig fornøyd med avtalen vi har fått til med Lillestrømbanken, som i tillegg til å bidra til økonomien i klubben også omfatter en fordeler for våre medlemmer og mulighet for ytterligere samarbeidsområder i tiden som kommer.


God Jul og Godt Nytt År!


0 Kommentar

GOD JUL!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 23. Des 2016

Skedsmo Håndballklubb ønsker alle knyttet til klubben en kjempefin julefeiring og et godt nytt år!

Allerede 5. januar spiller damene kamp i hallen kl 20.30 og søndag 8. januar er det full fart med hele 10 kamper! Vel møtt til nytt håndball år!


0 Kommentar

Elias og Philip til finalen i KIA-Cup 2016

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 5. Des 2016


Elias og Philip deltok som dommere i KIA-Cup denne helgen og gjorde det så godt at de fikk dømme finalen i G12 A-sluttspillet.

Skedsmo Håndballklubb gratulerer :-)


0 Kommentar

Minirunde 3 - Lørdag 26.11

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 25. Nov 2016

I morgen blåses Minirunde 3 i gang i Tærudhallen. Det skal avvikles 70 kamper på 3 baner i løpet av lørdagen og vi gleder oss til storinnrykk i hallen vår!


Kampene spilles i 1 x 15 minutter (uten time-out) og det er lagt opp til fem minutters pause mellom hver kamp.

Merk at de første kampene starter 15 minutter før enn hva de har gjort tidligere.

Jenter kan delta på guttelag i denne runden. Og denne runden har også premie til alle spillere!

Du kan laste ned appen «Min Håndball» og følge laget ditt og se kamptidspunkter og motstander .

Husk å møte i god tid før første kamp. Arrangørene har tidligere år opplevd at lag ankommer hallen når første kamp starter.

Her kan du lese mer om regler for minirunden: https://www.handball.no/regioner/region-ost/kampaktivitet/barnehandball/minirunder/#Minihåndballregler


HVEM BLIR ÅRETS ARRANGØR?

- Hvilken klubb lager den beste MINIRUNDEN i 2016/2017-sesongen?

Fra og med denne runden (3) kan du stemme på den klubben som har gjennomført et arrangement som fortjener en ekstra påskjønnelse.

Etter hver runde, plukkes de TO klubbene med flest stemmer ut, og disse åtte møtes i en FINALE-avstemning i uke 17.

Hva kjennetegner et bra arrangement, og hvilke kriterier skal du legge til grunn for å stemme på DIN favoritt?

- Musikk og speakertjeneste

- Synlige og hyggelige arrangører

- God stemning i hallen, både på banen og tribunen

- Ser hallen ok ut (ikke søppel som flyter)

- Er toalettene ok?

- Kiosk, utvalg og service

- Totalinntrykk

Gi din stemme https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=347744X72812005X13685


0 Kommentar

Reisebrev fra Treningsleir i Spania

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 19. Okt 2016

Årets treningsleir var lagt til Santa Susanna i Spania og det er rapportert at spillerne på Skedsmo J00, J01 og G01 hadde en fantastisk opplevelse i høstferien.


Det ble noen fine dager med 2 treningsøkter om dagen i et flott anlegg. Intensiteten ble lagt på et relativt høyt nivå, noe som bidro til et sterkt behov for nedkjøling i bassenget etter øktene. Det ble også avholdt en håndballkamp mellom guttelaget og jentelagene, noe som selvfølgelig endte med seier til .................

Utover de daglige øktene med trening ble det også tid til litt shopping og sightseeing i Bracelona, samt masse kos og lek i bassenget og på stranda.


Spillerne gleder seg allerede til neste års treningsleir!0 Kommentar

Oppdaterte rutiner og instrukser for dugnader i Tærudhallen

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 14. Okt 2016

Vi har nå oppdatert alle instruksene for gjennomføring av dugnadsvakter i Tærudhallen på kampdager. Det er viktig at alle som skal ha dugnadsvakter i hallen tar en kikk på instruksene for det området man skal ha ansvar for. Dette gjelder særskilt dere som skal være Kampansvarlige/Dugnadsansvarlige, stå i Kiosken, sitte i Billettsalget eller ha ansvaret for Sektratariatet.


For mer info se http://www.skedsmohk.no/p/19615/dugnadsinfoStyret :-)0 Kommentar

Håndballskolen starter nå

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 5. Sep 2016


Skedsmo Håndballklubb inviterer også i år til Håndballskole for de minste. Nytt av året er at vi har lagt disse treningene til et litt senere tidspunkt, slik at kabalen skal gå opp for flere foreldre. Dette etter sterke ønsker fra foreldregruppen og trenere til fjorårets håndballskole.

 • Håndballskolen 1 (førsteklasse) trener på onsdager fra 17:30 til 18:30
 • Håndballskolen 2 (andreklasse) trener på torsdager fra 17:30 til 18:30
 • Alle treninger foregår i "Nye Tærudhallen" på ordentlige håndballbaner.

Har du lyst til å være med på dette er det bare å møte opp på en av tidspunktene vi har trening. Alle barn som deltar på sin første Håndballskole får egen ball, t-shirt og drikkeflaske.

Det er sendt ut invitasjoner via skolene og alle første- og andreklasse barn skal ha fått dette med seg hjem. Dersom dere savner disse så er det fint om dere sier ifra til Vegard Volle slik at vi får fulgt opp skolene.

For spørsmål, ta kontakt med

sportslig leder Vegard Volle,

på sportslig@skedsmohk.no


0 Kommentar

Lek med Ball

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 16. Aug 2016Skedsmo Håndballklubb gjentar suksessen fra juni og inviterer alle skolebarn i 1. og 2. klasse til åpen hall og en time med "Lek med Ball" i Tærudhallen den 24. og 31. August fra kl 1730-1830.

Arrangementet er åpent for alle skolebarn som har lyst til å finne ut hvor gøy vi har det på Håndballskolen. Det går fint å være med på en av dagene, men alle er velkommen til å være med begge dager.

"Ta med deg noen venner og møt opp i Tærudhallen på onsdag 24. juni og/eller onsdag 31. august fra 1730 for en morsom time med ball!"

Vær oppmerksom på at arrangementet foregår i Tærudhallen og ikke i Fjellhallen. Det er gratis å delta. Barna bør ha på/ha med treningstøy og egnet skotøy for innebruk.

For spørsmål, ta kontakt med

sportslig leder Vegard Volle,

på sportslig@skedsmohk.no


0 Kommentar

Treningstider for sesongen 2016/-17

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 2. Aug 2016

Da er treningstidene for sesongen klare og lagt ut under praktisk informasjon. Vi har forsøkt så langt det er mulig å imøtekomme ønskene fra trenerne mht tidsrom og antall treningstimer per uke.

Vær oppmerksom på at det kan komme noen mindre justeringer når sesongen starter opp for fullt.http://www.skedsmohk.no/p/19714/treningstider
0 Kommentar

GOD SOMMER!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 30. Jun 2016

Skedsmo Håndballklubb ønsker alle spillere, foreldre, medlemmer og lesere en riktig god og aktiv håndballsommer!


0 Kommentar

Beach suksess!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 15. Jun 2016

Vi har nettopp ristet av oss de siste sandkornene etter forrige helg's Beach Cup 2016 og kan konstatere at dette nok en gang ble en suksess både sportslig og arrangementsmessig!
Værgudene var med oss og serverte sol, Thomas Usler stod for kul musikk og super speakertjeneste, mens Camilla Flatland som vanlig fremstod som Beachcup-general og styrte arrangementet med full kontroll, sammen med resten av arrangementskomiteen.
Arrangementet har en enorm betydning for klubben, både økonomisk og profilmessig og vi er så glade og takknemlige for alle som er med og drar lasset hvert år.Noen nøkkeltall fra årets Beachhåndball cup:
 • Det var meldt på 61 lag og vi avviklet 155 kamper i løpet av helgen.
 • Foreldre og foresatte bidro med over 800 dugnadstimer.
 • Det ble ikke rapportert noen alvorlige skader eller ulykker.
 • Tilbakemeldingene fra deltakene lag er klare - vi blir med neste år også!
Skedsmo Beachhåndball cup har blitt lagt merke til av flere og vi har fått forespørsel om vi ikke kan utvide med flere baner slik at flere lag kan få være med.
Dette jobbes det med for å få til. Når det gjelder selve arrangementet så er alle klubbens lag og foreldre involvert i dette og uten den innsatsen som blir lagt ned i dugnadstimer, så hadde ikke dette vært mulig å gjennomføre.

Tusen takk til alle som stilte opp og gjorde helgen og cup'en så fantastisk!


0 Kommentar

Invitasjon til Lek med Ball

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 30. Mai 2016


Skedsmo Håndballklubb inviterer alle førskolebarn til åpen hall og en time med "Lek med Ball" i Tærudhallen den 1. og 13. Juni fra kl 1730-1800.

Arrangementet er åpent for alle førskolebarn som har lyst til å finne ut hvor gøy vi har det på Håndballskolen. Det går fint å være med på en av dagene, men alle velkommen til å være med begge gangene også.

"Ta med deg noen venner og møt opp i Tærudhallen på onsdag 1. juni og/eller mandag 13. juni fra 1730 for en morsom time med ball!"


Vær oppmerksom på at arrangementet foregår i Tærudhallen og ikke i Fjellhallen. Det er gratis å delta. Barna bør ha på/ha med treningstøy og egnet skotøy for innebruk.


For spørsmål, ta kontakt med

sportslig leder Vegard Volle,

på sportslig@skedsmohk.no


0 Kommentar

Kampoppsett Skedsmo Beach Cup 2016

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 27. Mai 2016

Det nærmer seg Beach Cup og kampoppsettet finner dere her: http://www.profixio.com/matches/skedsmobeachcup2016

Vi gleder oss!


0 Kommentar

Puljeinndeling Skedsmo Beach Cup 2016

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 20. Mai 2016

Puljeoppsettet til Skedsmo Beach Cup 2016 er klart.

Vi ber lagledere om å kontrollere sitt lag. Ved feil/mangler ta kontakt med oss på post@skedsmohk.no eller Camilla Flatland på mobil 992 97 133.

http://www.profixio.com/matches/skedsmobeachcup20160 Kommentar

Beachserien 2016, runde 1, i Tæruddalen på lørdag 21. mai.

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 18. Mai 2016


Første runde i Beachserien 2016 spilles blant annet på Beachhånball banene i Tærudhallen på lørdag 21. mai 2016. Kampene starter opp kl 09:00 og pågår frem mot 14:00.

De lagene som møtes til kamp i Tæruddalen i runde 1 er:

Jenter 14, Pulje 1Jenter 16, Pulje 1
Ammerud Håndball AFSK/HIL
Bygdø Monolitten Håndballklubben Rygge
Skedsmo 1 Nordby IL
Stabæk Spydeberg IL
Jenter 16, Pulje 2Jenter 16, Pulje 3
AFSK/HIL Håndballklubben Rygge 2
Ammerud Håndball Kjelsås
Lørenskog 1 Lørenskog 2
Skedsmo 1
Skedsmo 2

Det er duket for mye gøy og spennende underholdning i Tæruddalen denne dagen, så ta med familien og hjelp oss å heie Skedsmo jentene frem til seier på sand denne dagen.


0 Kommentar

Fredrikstad Cup 2016

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 16. Mai 2016

Gratulerer til Skedsmo J13 med et flott resultat i Fredrikstad Cup 2016. Etter solid spill i innledende runder kvalifiserte de seg til A-sluttspillet og endte til slutt opp i Semifinale mot Nit/Hak.

2016 ble et bra år for Skedsmo Håndballklubb i Fredrikstad Cup. Vi har gjort oss godt bemerket og flere funksjonærer, dommere og trenere har kommentert at vi fremstår som en positiv og seriøs klubb som alltid er morsom å ha med på slike arrangementer.

Fra et sportslig synspunkt skal vi også være fornøyde. I de yngre klassene (10-11 år) viser vi fin utvikling og mange av spillerne har tatt store steg i løpet av sesongen. I de eldre klassene overbeviser vi med gledelige resultater:

 • Skedsmo J12 får 2 lag videre til henholdsvis A og B sluttspill,
 • Skedsmo J13 ender opp med et lag i Semifinalen i A-sluttspillet
 • Skedsmo J14 får 2 lag videre i henholdsvis A og B sluttspill
 • Skedsmo J17 går videre til B sluttspillet.
I tillegg hadde gutta på Skedsmo G15 årets morsomste cup, selv om keeperen lå hjemme i sykesenga.


Når det gjelder Fredrikstad Cup som arrangement så var dette igjen helt fantastisk. Det er imponerende å se hvordan store og små involveres i gjennomføring og stort sett det meste går trygt på skinner.

Vi må også rette en stor takk til dere engasjerte Skedsmo foreldre som følger opp barna og heier dem frem fra sidelinja med positive og morsomme tilrop. Dere går foran med et godt eksempel og gjør det lett å være et stolt medlem i Skedsmo Håndballklubb. Selv var jeg så heldig og fikk følge med Jenter 13 i A-sluttspillet, noe som til tider var nesten for spennende.

Vi gleder oss allerede til Fredrikstad Cup 2017.


Bjørn Kristiansen, leder.


0 Kommentar

Velkommen til våre nye websider

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 2. Mai 2016


I forbindelse med oppstart av nye sesong bytter vi fra i dag av ut våre websider med ny og mer moderne løsning. Målsetningen er at sidene i skal fungere som en effektiv informasjonskanal mot medlemmene i Skedsmo Håndballklubb, samtidig som de skal gi et godt bilde av aktivitetsnivået i klubben.

Sidene vil være under utvikling i en periode og vi beklager at ikke alt er på plass fra første dag. Vi mener likevel at dette er et riktig tidspunkt å innføre de nye sidene på og at dette gir oss litt tid til tilpasninger før alt er på plass.

På sikt er meningen at hvert lag skal får sin egen webside der lagledere og trenere kan legge ut informasjon til spillere og foreldre. Dette bil det komme mer informasjon om via lagledere i klubben.

Har du noen gode ideer, innspill eller nyheter du mener vi bør poste på sidene våre, kan dette sendes til marked@skedsmohk.no.


styret.


0 Kommentar

Skedsmo Håndballklubb inviterer til mesterskap i Beach Håndball,

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 25. Mar 2016

Skedsmo Håndballklubb inviterer til mesterskap i Beach Håndball,

10-12 Juni 2016 i Tæruddalen på Skedsmokorset.

Klasseinndeling

 • Jenter og gutter 12 – født 2004 eller senere
 • Jenter og gutter 14 – født 2002 eller senere
 • Jenter og gutter 16 – født 2000 eller senere
 • Jenter og gutter 18 – født 1998 eller senere
 • Senior – må ha fylt 16 år.

Hvis liten deltakelse i noen av klassene, forbeholder vi oss retten til å slå sammen klassene. Ved stor deltakelse vil det bli vurdert å ha mellomklasser. Spillerne kan delta i Beach håndball for en annen klubb enn der spiller har sin klubbtilhørighet under forutsetning av at den klubben spilleren har klubbtilhørighet til har gitt skriftlig samtykke. Dette samtykket må medbringes til turneringen.

Spilleform

I aldersbestemte klasser er spilleformen avhengig av antall påmeldte lag. Antall påmeldte lag i hver klasse bestemmer formen for sluttspill. Maks antall spillere per lag er 8. Spilletiden per kamp er 2x8 min for alle klassene (+ evnt. solo mot keeper).

Premiering

Vinner av sluttspillet kåres til Skedsmo Beachmester 2016. Premiering av 1. – 3. plass i hver klasse.

Pris

 • Påmeldingsavgift kr 1.300,- per spillende lag
 • Trekking av lag etter at påmeldingsfristen er utløpt har et gebyr på kr. 1.500,- per lag.
 • Ved trekking av lag vil ikke deltakeravgift bli refundert.

Påmelding

Lagene må prioritere påmeldingen i sin hovedgruppe. Vil man melde på et lag også i eldre årsklasse, må det i kommentar feltet gis beskjed om hvilken årsklasse som er 1. ønske. 2.ønske vil bli satt på venteliste.

For påmelding, se egen link nedenfor. Påmeldingsfristen er 1. mai 2016. Påmeldingsavgift må betales inn på kontonr. 1615 04 97659 senest 1. mai 2016 for at påmeldingen skal være akseptert.

Skriv referanse fra påmelding samt klubb og klasse i meldingsfeltet.

For påmelding klikk her

Les mer om Beach Håndball: Beach Håndball

For invitasjon i PDF klikk her


Noe som er uklart?

Skulle noe være uklart så ta gjerne kontakt med Skedsmo Håndballklubb

Camilla Flatland på mobil 992 97 133,

mail: post@skedsmohk.no Nettside: www.skedsmohk.no


0 Kommentar

Årsmøte i Skedsmo Håndballklubb

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 24. Mar 2016

logo.png

Da er det igjen tid for årsmøte i Skedsmo Håndballklubb. I år avholdes dette på Tæruddalen Skole, den 30. Mars 2016 klokken 1830.


Det er mye som har blitt gjort i året som har gått og mye skal skje i året som kommer. Vi oppfordrer alle foreldre i klubben til å komme på årsmøtet og vise sin interesse for hvordan vi utvikler klubben videre. Her vil der være rom for kritiske spørsmål og gode forslag til den videre driften.


En viktig del av årsmøtet er valg av styrets medlemmer. Til dette trenger vi engasjerte foreldre som vil være med oss å utvikle Skedsmo Håndballklubb videre og som ser dette som en spennende utfordring å være med på. Evt spørsmål om dette kan stilles til Vegard Volle via sportslig@skedsmohk.no


Saksliste Årsmøte 300316.pdf

ÅRSMELDING 2015.pdf

Lover for Skedsmo Håndballklubb rev 150316.pdf

Regnskap 2015 Budsjett 2016.pdf

Balanse 2015.pdf

Organisasjon SHK årsmøte 2016.pdf
0 Kommentar

Skedsmo Blå - Fjellhammer

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 5. Mar 2016

Høydepunktene fra kampen mellom Skedsmo Blå og Fjellhammer


0 Kommentar

Helgens kamper i Tærudhallen

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 4. Mar 2016

I tillegg til Skedsmo HK sine kamper blir det også en anledning til å se Lillestrøm HK spill kamper i Bringserien.

Ta med godt humør og hjelp oss med å lage liv i hallen :-)


Ha en riktig god helg forøvrigt :-)
0 Kommentar

Årsmøte i Skedsmo Håndballklubb

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 29. Feb 2016

Årsmøte i Skedsmo Håndballklubb bli onsdag 30.3 kl 18:30 på Tæruddalen ungdomsskole. Sakspapirer blir lagt ut minst en uke før møte. Se innkalling. Saker som et medlem vil ta opp på årmøte må være meldt inn innen 11. mars på post@skedsmohk.no Vel møtt!


Innkalling Årsmøte 2016.pdf


0 Kommentar

Beach-cup 10. - 12. juni 2016

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 29. Feb 2016

Vi får flere henvendelser på om det blir Beach-cup i år også. Ja det blir det selvfølgelig. Hold av helgen 10-12. juni, mere informasjon vil komme så fort vi har det klart.


Lorem ipsum dolor sit amet, sit te tota solum augue, eum suscipit facilisis cu, eruditi sanctus ornatus te eum. Ne dico petentium definitiones ius, eam persequeris repudiandae efficiantur eu. Nec te cetero ocurreret, soluta albucius eloquentiam no quo. Ad pri solum simul, pro ex accusam similique appellantur. Noster officiis consequuntur pri ut.


Mei eu ferri possim, vix te diam suavitate. Unum dicam pri et. Cum ut consul facilisis dignissim, duo deserunt salutatus vituperata id. Est no integre pertinax. Quis accommodare eum te, ius ex nonumy legendos, id aliquam similique vulputate vel.


Et eam dicta sonet. Ei fuisset constituto quo, his facer labores id. Harum facilisis ex usu, quot lucilius qui in, in pri choro nostrud perfecto. Mei libris animal no, an cum assum graece docendi. Sea populo interesset no, no quo scripta aliquam senserit. In nisl probatus pro, id cetero definitiones has.

Sit ei latine maiestatis voluptaria. Lorem exerci ius at, an has inani prodesset, vel quod evertitur ne. Graece verterem dissentiet per ea, omittantur complectitur quo no. In nominavi scaevola neglegentur nec. Quodsi omittantur et eum, at cum noluisse mandamus definiebas.
0 Kommentar

Ny hjemmeside!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 29. Feb 2016

Lorem ipsum dolor sit amet

consectetur adipiscing elit. Aliquam felis magna, efficitur a interdum ac, ullamcorper ac metus. Nullam semper nunc euismod ultricies vestibulum. Aenean ultricies a justo sit amet gravida. Nunc eget dignissim erat, sit amet imperdiet ante. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Pellentesque sapien justo, gravida ut consectetur nec, gravida non ipsum. Praesent cursus quis enim eget efficitur. Quisque mi lectus, dapibus at luctus sodales, pretium ut orci. Nullam metus augue, lobortis commodo ex quis, vulputate ultricies metus. Etiam tempus posuere eleifend. Aenean eget mattis nisi, sit amet vehicula diam.

Flere bilder her: bilder

Integer ultrices vestibulum sapien, vitae pharetra risus tempor eu. Ut vitae mollis libero. Donec euismod accumsan feugiat. Aliquam mattis tellus ac ex egestas, et dictum turpis pharetra. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Praesent id sapien in magna tempor laoreet. Pellentesque nisi nunc, luctus sit amet luctus sit amet, imperdiet et felis. Sed nibh magna, suscipit non placerat sed, tempor et massa. Aenean iaculis lacus eu consequat volutpat. Maecenas ut aliquet purus, eget euismod mauris. Cras maximus felis metus. Proin cursus nec purus sit amet ultrices. Duis in nibh sed elit tincidunt ornare.


Cras aliquam diam sem, ac facilisis augue pulvinar ac. Morbi id tristique felis, vitae ultrices quam. Praesent eget eros pulvinar, hendrerit felis eget, ullamcorper erat. Integer id feugiat nisi. Suspendisse potenti. Sed non sem rutrum, tempus enim a, pharetra nunc. Curabitur eros massa, varius sit amet nisl eget, aliquam sollicitudin libero.

Phasellus condimentum imperdiet ipsum, eget varius ante dignissim imperdiet. Proin orci augue, porttitor id libero nec, semper varius mi. Fusce at cursus tellus, vitae commodo dolor. Sed elementum in velit eu hendrerit. Aliquam erat volutpat. Quisque fermentum gravida nunc, id consectetur nibh tristique sit amet. Cras tincidunt tellus at eros interdum luctus. Sed ut risus eget nisl tincidunt aliquam.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline