Beach håndball tilbudet skal utvikles videre

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 17. Nov 2017

Har du et hjerte som brenner for beach håndball eller du syns det er spennende å være med å utvikle denne idretten videre, så trenger vi din hjelp.

Skedsmo Håndballklubb har i flere år arrangert Skedsmo Beach Cup med stor suksess og dette har blitt lagt merke til utenfor klubben.  Vi har fått henvendelser fra flere klubber i nærhetene som ønsker et sammarbeid rundt beach håndballen og i tillegg har NHF Region Øst bedt oss om å se på hvordan vi kan bidra til å utvikle beach håndball tilbudet i regionen.  

Vi søker etter personer som har lyst til å være med i et Beach Håndball utvalg for å utvikle beach håndballen videre i Skedsmo Håndballklubb.  Dette omfatter Skedsmo Beach cup, klubbens deltagelse i Beach serien, beach håndball banen og sammarbeidet med NHF Region Øst og andre klubber i regionen.

Utvalget vil rapportere til styret i Skedsmo Håndballklubb og bemannes hovedsakelig av foreldre til spillere i klubben og få ansvaret for;

  • Utvikling av beach håndball satsningen i Skedsmo Håndballklubb
  • Gjennomføring og utvikling av Skedsmo Beach cup
  • Sammarbeidet med NHF Region Øst og andre klubber i regionen
  • Videre utvikling og forvaltning av Tæruddalen Beach Håndball baner og kontakten mot kommunen knyttet til dette.
  • Eget budsjett for beach håndball satsningen i Skedsmo Håndballklubb.

Vi ser også for oss at representanter fra sponsorer, Region Øst og sammarbeidsklubber blir involvert i utvalget på sikt.

Dersom dette høres spennende ut og noe du har lyst til å høre mer om, eller du har noen spørsmål, så kan du sende en mail til beach@skedsmohk.no eller leder@skedsmohk.no.  Vi kommer til å invitere de interesserte til et informasjonsmøte i desember.

Skedsmo Beach cup 2018 skal arrangeres 8-10 juni og forberedelsene for dette har allerede startet, så vi er avhengig av å komme igang med arbeidet i utvalget relativt raskt. Vi kommer derfor til å inviterte de som viser interesse til et møte før jul for å diskutere veien videre og etablering av Skedsmo Beach Håndball utvalg. 

Invitasjon til Skedsmo Beach cup:  http://www.skedsmohk.no/p/2378... 

Styret..0 Kommentar

STEM PÅ KLUBBEN I MITT HJERTE!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 15. Nov 2017

I perioden fra 11. november til 23. november kan vi HVER DAG stemme på Skedsmo Håndballklubb.

Klarer vi å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er vi med i trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner fra Sparebank 1. 

Det er STORE vinnersjanser om vi klarer å mobilisere, så heng i og stem hver dag på klubben i vårt hjerte: SKEDSMO HÅNDBALLKLUBB 

Etter du har lagt inn din stemme oppfordrer vi til å dele lenken på din facebook side.

http://www.klubbenimitthjerte....0 Kommentar

HØSTFERIE!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 29. Sep 2017

Neste uke starter høstferien for mange av våre spillere og det er ingen kamper i hallen førstkommende eller neste helg.

Vi ønsker alle medlemmer, støtteapparat, sponsorer og øvrige en fin og aktiv høstferie!


0 Kommentar

KICK OFF JENTER 2005

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 25. Sep 2017


På Skedsmo J05 har vi to lag. Det ene hadde sin første seriekamp allerede i begynnelsen av september, og endelig i dag 24.09. kom også det andre laget i gang. Dette ville vi markere med en skikkelig kickoff! 

Etter at begge lagene hadde spilt sine kamper, dro vi til Peppes Pizza på Strømmen. Der koste vi oss med pizza og brus, og deretter dro vi til Oppsal Arena, for å se eliteserie kamp Oppsal-Tertnes. Det er en tidligere Skedsmo-jente som spiller i Oppsal, så det var naturlig å heie litt ekstra på henne 😊

Vi hadde en fantastisk fin dag med masse håndball, god mat og hyggelig samvær med hele laget!

Hilsen Katja (lagleder J05)

0 Kommentar

Skedsmo Håndballskole

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 25. Sep 2017


Skedsmo Håndballsklubb sin Håndballskole er nå i gang og vi ønsker alle barn i 1. og 2. klasse, som har lyst til å leke med ball og bli kjent med verdens morsomste lagspill, velkommen på trening.  

Vær oppmerksom på at treningen er flyttet fra Åsenhagen til Tærudhallen på torsdager fra 17:30 til 18:30


For mer info og invitasjon, klikk her :-)

Håper vi ses i hallen :-)0 Kommentar

En fantastisk cup helg

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 29. Aug 2017


I helgen har vi hatt flere Skedsmo lag i aktivitet, både i Haslum Cup og Starum cup stilte vi lag som bidro til å skape masse håndball moro og gode minner.


Haslum Cup 2017

Skedsmo J01 stilte med 2 lag i Haslum Cup, et på nivå 1 og et på nivå 2.  Begge lagene viser gjennom grunnspillet at formen er på vei og tok seg også videre fra hver sin 1/8-dels finale.  I kvartfinalen til Skedsmo 2 er det en klar stigning i kampen og jentene spiller bedre og bedre. Med normal spilletid (2 omganger) så er det godt mulig at kampen hadde endt med seier til Skedsmo 2. Skedsmo 1 møtte Bodø i sin kvartfinale og kom litt bakpå i begynnelsen, men henter seg mesterlig opp igjen og kampen står og vipper litt.  En utvisning fører til at Bodø får grep på kampen og denne gangen klarer vi ikke å hente igjen forspranget.  

Skedsmo J03 tok seg til semifinalen på nivå 2 med 2 lag. Der måtte dessverre et av lagene se seg slått på målstreken, uten at dette frembrakte noen sure miner.  I finalen var alle på plass og heiet Skedsmo J03 frem til en flott seier mot Oppsal IF Hånndball 2.

Skedsmo J04 stilte med et litt redusert og etterhvert skadeskutt lag på nivå 1.  Med kun 7 spillere i 1/8 dels finalen mot Lørenskog, fikk laget revange fra IØR Cup, og hentet hjem en overbevisende seier.  I kvartfinalen møtte de et meget sterkt UllKisa 1 lag og her rakk ikke kreftene til lenger.  Etter kampen var jentene godt fornøyd med innsatsen og ønsket UllKisa lykke til videre i Haslum Cup.


Starum Cup 2017

Skedsmo J07 stilte med 3 lag i årets Starum Cup.  Det ble noen flotte kamper og mye håndballglede, med et fantastisk vær som vanlig på Starum Cup.  

Dette var 10. gang Skedsmo Håndballklubb deltok på Starum Cup og vi fikk derfor med oss en jubileumspokal hjem.

Alle Skedsmo lagene viser god lagmoral og har et flott humør både på og utenfor banen.  Dette sammen med gode sportslige resultater gjør at vi er stolte over å være en del av Skedsmo Håndballklubb.  Spesielt hyggelig er det når trenere og arrangører tar kontakt med oss og skryter av jentenes både sportslige og ikke sportslige prestasjoner og væremåter.


Hold på innsatsen og humøret, så blir 2017/-18 en flott sesong for Skedsmo Håndballklubb.

Heia Skedsmo!


0 Kommentar

Skedsmo Håndballklubb inviterer til "Lek med ball"

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 23. Aug 2017

Skedsmo Håndballklubb gjentar suksessen fra juni og inviterer alle skolebarn i 1. og 2. klasse til åpen hall og en time med "Lek med Ball" i gymsalen på Åsenhagen skole, torsdag 31. August og 7. september, fra kl 1700-1800.

Arrangementet er åpent for alle skolebarn som har lyst til å finne ut hvor gøy vi har det på Håndballskolen. Det går fint å være med på en av dagene, men alle er velkommen til å være med begge dager.

"Ta med deg noen venner og møt opp på Åsenhagen skole, torsdag 31. august og/eller 7. september for en morsom time med ball!"

Vær oppmerksom på at arrangementet denne gangen foregår på Åsenhagen skole i gymsalen.  Det er gratis å delta. Barna bør ha på/ha med treningstøy og egnet skotøy for innebruk.

For spørsmål ta kontakt med Vegard Volle via epost sportslig@skedsmohk.no eller på mobil 40518349
0 Kommentar

Håndballcamp for de eldre lagene

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 21. Aug 2017

I helgen var det stor aktivitet i Tærud Fjellhall. De eldste lagene var invitert til et "kick-off" eller oppstart til sesongen 2017/2018. 

Lørdagen hadde timeplan med oppmøte kl. 0900 og avslutning med pizza og kos kl. 1800. Lørdagen inneholdt også en heftig styrkeøkt på Avancia Sportssenter. 

Søndag holdt de på fra 1000-1600. Det ble gjennomført flere treningsøkter begge dager med fokus på forsvarsteknikk og individuell teknikk på finter og kast, samt teoriundervisning med temaer som skadeforebyggende trening og kosthold.

Ut i fra tilbakemeldinger syns spillerne det var en bra treningscamp og det var stort engasjement både fra spillere og trenere! 

Vi gleder oss til sesongstart!

Noen bilder fra helgen:
0 Kommentar

Treningstider sesongen 2017/2018 (Oppdatert)

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 25. Jul 2017

Vi går inn i siste del av skoleferien og planlegging av høsten begynner. Her er treningstidene de ulike lagene har fått i Tærudhallen og Tærud Fjellhall kommende sesong.  Vær oppmerksom på at det har kommet inn en liten oppdatering på fredager.

Håper alle har hatt en flott sommer, har samlet masse energi og gleder seg til håndballhøsten! 0 Kommentar

Beach dronninger!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 26. Jun 2017

Våre egne Skedsmo J03 har denne våren virkelig tatt grep om beach håndballen og blitt Skedsmos Beach-Queens!

Skedsmo Håndballklubb arrangerte helgen 6. - 8. juni beach cup i klassene J12, J14, J16, G16 og J18.

Været var ikke det beste i år, men la ingen demper på innsatsen, humøret eller arrangementet for øvrig. Vi har fått masse positive tilbakemeldinger på godt gjennomført arrangement både sportslig og fasiliteter rundt. Kiosken fikk skryt for godt utvalg og gode burgere :-)

Skedsmolagene gjorde det bra i cupen, og aller best gjorde J03 det, som vant sin klasse og pokalen!

Veldig gøy å beholde 1 pokal i klubben og takk til alle foreldre og frivillige som sto på sent og tidlig den helgen for å arrangere beachcup! Denne cupen har stor betydning for oss økonomisk også.

Vinnere i cupen pr årsklasse:

J12 - Kjelsås

J14 - Skedsmo

G16 - Frogner

J16 - Reistad

J18 - Nit/Hak


Beachserien

Lørdag 17. juni ble siste runde i beachserien spilt på hjemmebane, utenfor Tærudhallen, og seriemestere skulle kåres.

Det ble en super dag for både spillere og oss som arrangør og igjen må vi sende en takk til dugnadsfolket som sto på for å lage et bra arrangement.

Skedsmo J03 spilte i J14 serien og feide konkurrentene av sanden og nedover på listen, slik at de selv sto igjen med seieren i årets beach-serie.

Gratulerer til J03 med flotte resultater!


Se også artikkel fra Region Øst

Her kan du se bilder fra Beach cupen

0 Kommentar

Invitasjon til åpen hall i Tærudhallen

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 12. Jun 2017


Skedsmo Håndballklubb inviterer alle førskolebarn til åpen hall og en time med "Lek med Ball" i Tærudhallen på torsdag 15. og onsdag 21. Juni fra kl 1730 til 1800.

Arrangementet er åpent for alle førskolebarn som har lyst til å finne ut hvor gøy vi har det på Håndballskolen. Det går fint å være med på en av dagene, men alle er velkommen til å være med begge gangene også.


"Ta med deg noen venner og møt opp i Tærudhallen på torsdag 15. juni og/eller onsdag 21. juni fra 1730 for en morsom time med ball!"

Vær oppmerksom på at arrangementet foregår i Tærudhallen og ikke i Fjellhallen. Det er gratis å delta. Barna bør ha på/ha med treningstøy og egnet skotøy for innebruk.For spørsmål, ta kontakt med

sportslig leder Vegard Volle,

på sportslig@skedsmohk.no


0 Kommentar

Skedsmo Beach Cup 2017 - Kampoppsett og resultater

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 8. Jun 2017

Link til kampoppsett og resultater for Skedsmo Beach Cup 2017


Riggingen er godt i gang og vi er nå klare til å ta imot 60 lag til Skedsmo Beach Cup 2017. I løpet av helgen spilles det 150 kamper fordelt på 2 baner. De første finalene starter på søndag klokken 13:20 og fortsetter utover kvelden frem til kl 21:00.

Fredag 17:00 - 21:00

Lørdag 08:00 - 21:00

Søndag 09:00 - 21:00

Følg med på kampoppsett og resultater her: https://profixio.com/matches/skedsmo-beach-cup-201...

Vi ser frem til sommerens høydepunkt med store forventninger og satser på et fantastisk vær :-)
0 Kommentar

Hjemme igjen fra Fredrikstad Cup - for lenge siden..

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 7. Jun 2017

Sommeren er i farta og ferien har startet for mange. Våren og forsommeren er en travel tid i Skedsmo Håndballklubb, hvor lagene er med på mye og det arrangeres mye.


Dette er en liten oppsummering etter Fredrikstad cup som fra vårt ståsted var en veldig flott opplevelse! Og ut i fra hva vi har klart å avdekke i klubben for øvrig er spillere, trenere og supportere også godt fornøyd med helgen.

Klubben innledet cupen med innsjekking på Rekustad skole fredag ettermiddag og kveld. Skedsmo Håndballklubb hadde skolen alene med sine lag og det er med på å bygge samhold.

Lagene ble plassert på rommene sine etter hvert som de kom og grillene ble tent i skolegården. Det ble en litt kald, men veldig koselig kveld og mye lek og moro på skoleplassen.


Klubben hadde målsetting om at alle de eldre lagene skulle nå sluttspill. Nå skjedde ikke det for alle, men vi har grunn til å være veldig fornøyd med de prestasjoner og målsettinger som faktisk ble nådd. Av de 17 lagene som deltok, kunne 9 gå videre til sluttspill og 7 av dem gjorde nettopp det!

Skedsmo Håndballklubb mener helgen i Fredrikstad er med på å bygge kjennskap mellom lagene og aldersklassene og det var rørende å se all leken som foregikk i skolegården på tvers av alder og lag. Vi hadde med oss teltet vårt som ble slått opp utenfor Kongsten Arena og ble flittig brukt av de ulike lagene.


Alle lagene fikk utdelt signalrosa t-shirts fra SHK med alle sponsorene våre trykket på. Tusen takk til sponsorer og støttespillere!

Gutta fikk også et kjendismøte med landslagskaptein Christian Berge.

Gutta traff på Christian Berge, Landslagstrener for herrene


0 Kommentar

FREDRIKSTAD CUP 2017

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 31. Mai 2017

I dag blåses Norges største håndballfest i gang i Fredrikstad og Skedsmo Håndballklubb har med 17 lag!

Dette er Skedsmo's klubbcup som alle lagene oppfordres å bli med på. I år har vi med lag i aldersklassene J10 (4 lag), J11 (2 lag), J12 (2 lag), J13 (2 lag), J14 (3 lag), J15 (1 lag), G16 (1 lag), J18 (1 lag) og Damer senior (1 lag).

I år skal Skedsmo synes godt. I tillegg til mange lag på banene setter klubben opp Skedsmo-telt utenfor Kongstenhallen og her kan lagene komme mellom kamper for å slappe av, prate med andre Skedsmo-folk og kose seg.

Alle Skedsmo's lag bor på samme skole og fredag kl. 19.00 skal det grilles i skolegården for Skedsmospillerne og supporterne. Ta med grillmat og drikke, grillen har klubben med.


Vegard Volle, som er sportslig leder i klubben, har først fremst fokus på lagbygging og det sosiale i cupen. Vi ønsker å bygge klubbfølelse og tilhørighet til Skedsmo Håndballklubb.

For de yngste lagene på 10 og 11 år som spiller aktivitetsserie, så er målet at spillerne skal føle mestring på banen og at det skal være fokus på det sosiale.

Fra 12 år og oppover er det sluttspill og da har vi som målsetning at det skal være et lag i sluttspill i hvert alderstrinn. Det er stort fokus på det sosiale for de eldre lagene også.


Avslutningsvis ønsker vi mye Skedsmo-publikum og heiarop på sidelinjen i kamper, så se gjerne andre Skedsmo-kamper om dere har tid mellom egne :)

Vi ønsker alle lykke til i cupen!

HEIA SKEDSMO!0 Kommentar

Sesongstart 2017/2018

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 23. Mai 2017


Da er sesongen igang og alle lagene i Skedsmo Håndballklubb har nå tatt et skritt videre. For noen så betyr dette noen endringer ift forrige sesong og for andre er ikke forskjellen så stor. Uavhengig av dette har vi foran oss en ny sesong med masse gode opplevelser som vi gleder oss til.

Før sommerferien skal vi:

2-4. juni - Fredrikstad cup 2017. Dette er klubben sin felles cup der alle lagene i Skedsmo Håndballklubb deltar hvert år. Det blir også i år overnatting på Rekustad Skole og vi møtes fredag ettermiddag til felles grilling på skolen fra ca 19:00 (klubben ordner grill)

9-11. juni - Skedsmo Beach cup. Det jobbes iherdig for å få preparere beach banen til Skedsmo Beach cup og vi har stor tro på at vi i år får spille på ny sand :-) Skedsmo Beach cup er et klubbarrangement der alle spillere og foreldre deltar, så sett av datoene og ta med godt humør.

14. juni - Sommerfest i Skedsmo Håndballklubb. Det blir også sommeravslutning i år med masse gøy for spillerne og noe godt å spise til de som er sultne. Her oppfordrer vi flest mulig til å stille opp og spise middag med oss ute i det fri. Det blir servering av mat og drikke. Overskuddet fra sommerfesten går til å dekke deler av treningsleiren for de eldste ungdomslagene i klubben.

3-8. juli - Partille cup. I år som i fjor er det flere av lagene i Skedsmo Håndballklubb som reiser til Partille cup. Det blir felles avreise for spillerne med buss fra Tæruddalen skole kl 10:00 (oppmøte senest 09:45) på mandag 3. juli.


Viktig:

Årets aktivtetsavgift for sesongen 2017/2018 er nå lagt ut. Denne finner dere på www.minidrett.no og her kan den endten betales direkte eller lastes ned og betales via bank. Bruk også anledningen til å sjekke at vi har riktige opplysninger om spiller og foreldre.


God sommer :-)0 Kommentar

God 17.mai feiring!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 16. Mai 2017

Skedsmo Håndballklubb ønsker alle spillere, supportere og sponsorer en super feiring av nasjonaldagen!


0 Kommentar

GOD PÅSKE!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 7. Apr 2017

Skedsmo Håndballklubb ønsker alle medlemmer, lesere og sponsorer en super og aktiv påske!
0 Kommentar

Årsmøte 2017

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 14. Mar 2017

IMG_0093.PNG

Den endelige sakslisten for Årsmøtet er nå publisert sammen med tilhørende dokumenter. Disse finnes under Arrangementer / Årsmøte.

Styret håper at flest mulig viser sitt engasjement i klubben og møter opp på årsmøtet på Tæruddalen Skole den 22. mars kl 19:00.

Store deler av det sittende styret har sagt ja til gjenvalg og det er dermed svært liten sjans for å bli presset til å ta et engasjement man selv ikke ønsker - så møt opp for en hyggelig kveld med viktig informasjon fra klubben.

Link til Årsmøte dokumenter: Årsmøtet 2017


0 Kommentar

Nå er det tid for årets dugnad med Lions Club Skedsmo

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 19. Feb 2017

Den årlige gjødselaksjonen i samarbeid med Lions Club Skedsmo starter opp i uke 10. Dette er den ene ikke sportslige dugnaden vi har tradisjon for i Skedsmo Håndballklubb å være med på hvert år. Alle lagene deltar og dugnaden fordeles slik at vi alle bidrar med ca 3 timers innsats. Noe som gir en god og forutsigbar inntekt til klubben.

Skedsmo Håndballklubb vil også i 2017 være med på Gjødsel Aksjonen sammen med Lions Club, avd Skedsmo. Dette er en viktig oppgave for Skedsmo Håndballklubb, både fordi aksjonen støtter en meget god sak i vårt nærmiljø og fordi den gir en god og forutsigbar inntekt til klubben. I et stadig vanskeligere sponsormarked er inntektene fra gjødselaksjonen en viktig inntektskilde for klubben og som er nødvendige for at vi skal klare å opprettholde det aktivitetstilbudet vi har i dag.

Aksjonen i korte trekk

  1. Utlevering av informasjon og bestillingsskjemaer gjøres i uke 10 og ivaretas av ungdomshåndball lagene i klubben (J/G13 - J/G18). Her kan mye av jobben gjøres av spillerne selv, men gjerne i følge med foreldre.
  2. Innhenting av bestillinger skal foregå i uke 12 (kan starte helgen uke 11) og gjøres av foreldregruppene til barnehåndball lagene (J9 – J12). Dette er en jobb for foreldrene da det kan forventes noe dialog og spørsmål i denne forbindelse, samt at noen av kundene spiller der og da.
  3. Utkjøring av bestilte varer vil skje 1. april og ivaretas av seniorlagene i klubben. Skedsmo Håndballklubb er ansvarlig for å stille med 5 biler med tilhengere og 15 voksne til denne jobben

Har du en tilhenger å låne oss denne dagen så gi beskjed til utstyr@skedsmohk.no?


Alle lagledere i klubben vil om kort tid motta ytterligere informasjon fra klubben og etter vinterferien vil vi dele ut løpesedler til de lagene som skal stå for utdelingen av disse. Dette er en viktig dugnad for Skedsmo Håndballklubb og vi oppfordrer derfor alle medlemmer og foreldre til å vise en positiv og imøtekommende holdning ovenfor laglederne når disse tildeler oppgavene innad i de respektive lagene.


Rode inndelingen for 2017 ser slik ut


For spørsmål eller gode innspill, ta kontakt med Erik Thoresen (styremedlem) på 941 85 209 eller via mail utstyr@skedsmohk.no


God dugnad :-)0 Kommentar

Hils på Mo

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 15. Feb 2017

Sist helg fikk Loppetassen-spillerne i sølvrunden hilse på Skedsmo Håndballklubb's ferske maskot, Mo.


Han vil være "oppstallet" i Tærudhallen og kan benyttes til ulike arrangementer vi skal ha.


At det ble en hest vi valgte som maskot henger sammen med kommunevåpenet til Skedsmo kommune som har 3 hestehoder. Dette henspeiler på kommunenavnets opphav. Norrønt skeid betyr ei slette eller mo (derav navnet på maskoten) der man hadde ferdighetsprøver, særlig til hest. Den gamle kappløpsbanen ligger like ved Huseby, som er en av de eldste gårdene i kommunen.


0 Kommentar

Innkalling til Årsmøte i Skedsmo Håndballklubb

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 8. Feb 2017


Styret innkaller herved til årsmøte i Skedsmo Håndballklubb.

Årsmøtet avholdes den 22. mars 2017 på Tæruddalen skole.

Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet, må sendes styret senest 8. mars 2017 til leder@skedsmohk.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på www.skedsmohk.no

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret0 Kommentar

Skedsmo J33 på treningsleir

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 4. Feb 2017

Igjen lukter Skedsmos veterandamer på tabelltoppen i J33 nivå 1. For å legge forholdene til rette for en best mulig avslutning på sesongen har de derfor de mest erfarne jentene på laget reist av gårde på en ekstra treningssamling på Sjusjøen.


I år blir det en spennende innspurt og vi ser frem mot noen flotte kamper fremover der jentene slåss om tabelltoppen til siste kamp.


Heia Skedsmo :-)0 Kommentar

Invitasjon til Skedsmo Beach Cup 2017

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 6. Jan 2017


Skedsmo Beach Cup arrangeres i år i perioden 9. - 11. Juni 2017. Stedet er som vanlig Tæruddalen Beach baner og vi har også i år bestilt godt vær til hele helgen.

Informasjon om cupen og link for påmelding er nå lagt ut under Skedsmo Beach arrangementet.


Vi ses til sommeren :-)


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline