Skedsmo Håndballklubb tilbake i Bring serien

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 29. Nov 2019


Skedsmo J2003/2004 har kvalifisert seg til Bring, som er en nasjonal serie for 16-åringer.

Det hele startet med kvalifiseringsrunder i begynnelsen av årets sesong og resulterte i en nasjonal serie for 60 av de beste J16 lagene i Norge.  Serien spilles over 5 runder og avsluttes med et Nasjonal sluttspill i mai 2020.  

Første runde spilles denne helgen og Skedsmo Håndballklubb står som arrangør for puljen som jentene spiller i.  Vi oppfordrer derfor flest mulig til å ta turen innom Tærudhallen i helgen og heie på jentene fra Skedsmo J2003/2004.  De ønsker seg mange supportere i hallen når de spiller og lover å varte opp med underholdene og morsom håndball.

     Lørdag 12:00    Skedsmo - Valder

     Lørdag 18:00    Norstrand - Skedsmo

     Søndag 11:30   Skedsmo - Ros


Vi ønsker jentene lykke til med kampene i helgen og spill i Bring serien utover i sesongen.


Alle kampene går i Tærudhallen denne helgen, så kom og hei

Heia Skedsmo!


0 Kommentar

Instagram Takeover

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 25. Nov 2019

Følg @handballost på instagram!

Vi har tatt over Norges Håndball Forbund Øst sin instagram denne uken!


0 Kommentar

Takk for innsatsen

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 18. Nov 2019

I helgen ble det arrangert flere kamper i Tærudhallen for yngre lag og vi er så heldige at vi fikk dekket opp behovet for dommere fra egne rekker.  Stor takk til Lea, Daniella, Emily og Maja som bidro sterkt til at søndagen ble en fin håndballdag i Tærudhallen. Vi får masse positive tilbakemeldinger på Skedsmo dommere både fra trenere og publikum, så dere gjør en god jobb ute på banen. 

I Skedsmo Håndballklubb ønsker vi å utdanne egne dommere og intensjonen er å tilby kampleder kurs til alle spillere i 14 til 16 års alderen, slik at de som har lyst til å bli dommere får denne muligheten. Målsetningen er at flest mulig av de som velger å være med på dette kurset også skal ønske om å gå videre med dommer utdanningen.  Gjennom god oppfølging og praktisering med observasjon håper vi at denne reisen blir så god som mulig.  I Skedsmo Håndballklubb skal det være mulig å bli god som håndball dommer. 


Tusen takk for innsatsen til Lea, Daniella, Emily og Maja, som for anledningen stilte opp i nytt dommertøy.


0 Kommentar

Ren utøver

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 26. Okt 2019

Ren utøver

Alle spillere over 16 år anbefales å gjennomgå e-læringsprogrammet "Ren utøver".

https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/praktisk-info/praktiske-verktoy/ren-utover/


0 Kommentar

Gratulerer med uttak til Regionalt Landslag 2004

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 9. Okt 2019


Skedsmo Håndballklubb gratulerer Selin Kamburce og Kathinka Hovde med uttak til Regional Landslag for jenter født i 2004.  Vi er stolte over å ha dere som spillere i Skedsmo Håndballklubb og setter stor pris på de flotte holdningene dere viser både ift egen innsats og ikke minst ovenfor med- og motspillere.

Heia Skedsmo :-)


0 Kommentar

Omberamming av kamper

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 8. Okt 2019


Her er noen regler som er verdt å huske


Omberamming kan nå gjøres gjennom hele sesongen, men det koster penger.
Laget selv må dekke denne kostnaden fra lagkasse:
•Omberammelser gjort innen 10 dager før opprinnelig kampdato: Kr. 750,- •Omberammelser som gjøres 5-9 dager før opprinnelig kampdato: Kr. 2000,- •Omberamming nærmere enn 5 - fem, gis kun i helt spesielle tilfeller med akutt sykdom eller reiseproblemer grunnet ekstremvær: Kr. 2000,- •Husk at det foran hver sesong er en periode der det er gratis å omberamme kamper.Walkover (laget selv må dekke denne kostnaden fra lagkasse):
•IM - Lag som ikke møter til kamp uten å ha meldt forfall i rett tid:
Kr. 3.000,-
•WO – J/G 09-11: Kr. 1000,-
•WO – J/G 12-18: Kr. 2500,-
•WO - senior og J/G33: Kr. 2500,-
•Lag som etter påmeldingsfristen trekker seg fra Regionserien: Kr.
2000,- (+ at hele startkontingenten beholdes) •Trekking / Ikke møtt i minirundene og Loppetassen: Kr. 1.000,-Andre gebyrer det er greit å merke seg (dekkes av klubben) •Arrangør som ikke møter: Kr. 2000,- •Utilfredsstillende arrangement Kr. 500,- •Arrangør som ikke fører elektroniske kamp-rapporterer: Kr. 500,- pr.
kamp


0 Kommentar

Avancia og Skedsmo Håndballklubb inngår avtale

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 18. Sep 2019

Avancia og Skedsmo Håndballklubb har i dag inngått en samarbeidsavtale som gir spillere/medlemmer og foresatte i klubben et økt aktivitetstilbud og fordelaktige priser på trening hos Avancia Skedsmo.  I korte trekk omfatter avtalen følgende:

Medlemspriser

Avtalen gir spillere, foresatte og ektefeller gunstige betingelser ved tegning av medlemskap på Avancia.  Medlemskap inngås for 12 måneder og det er ingen innmeldingsavgift. 

  • Spillere 12-18 år, kr 279,- per måned
  • Spillere over 18 år, foreldre og ektefeller, kr 399,- per måned (ord. 579,-)
  • Ifm innmelding vil alle spillere få et treningsprogram som er relatert til håndball.
  • 10% på første kjøp at timer med PT

Ta kontakt med resepsjonen på Avancia for å melde deg inn.  Husk å gi beskjed om at du kommer fra  Skedsmo Håndballklubb.

Fellestrening og foredrag

Skedsmo Håndballklubb får tilgang til å benytte lokaler på Avancia til fellestreninger for lagene, noe som gir oss en unik mulighet til å sette fokus på skadeforebyggende trening, styrke trening og ikke minst gjennomføre alternative treningsøkter.  Til dette kan vi benytte egne trenere/instruktører eller leie inn PT/Salinstruktør fra Avancia til gunstige priser.

Ta kontakt med Vegard dersom dere ønsker å benytte dere av muligheten til fellestrening med laget. 

Avancia vil også invitere til foredrag med forskjellige temaer som er knyttet til håndball hverdagen.  Disse foredragene vil være rette mot spillere, foreldre og/eller trenere i klubben.  Aktuelle temaer:

  • Trening og kosthold
  • Skadeforebyggende trening
  • Taping og håndtering av vondter

Prestasjonsgruppe og damelaget

Skedsmo Håndballklubb ønsker å legge forholdene til rette for at 15- og 16-års lagene i klubben skal delta i den nasjonale Bring serien. For å være rustet og forberedt på den ekstra belastningen som følger med en satsning på nasjonalt nivå er det viktig at spillerne som skal delta på dette også fokuserer på styrke- og skadeforebyggende trening i tillegg til håndballtreningen.  

Klubben vil derfor etablere en prestasjonsgruppe for de spillerne som ønsker å legge ned de ekstra øktene som trengs for å være forberedt på spill i Bring serien. Denne gruppen vil bli sponset med medlemskap på Avancia Skedsmo som en del av avtalen med Avancia.

Det er en uttalt målsetning fra sportslig ledelse i klubben at vi ønsker damelaget til Skedsmo Håndballklubb tilbake til 3. divisjon.  Det er derfor veldig gledelig at Avancia også sponser spillerne på damelaget med medlemskap på Avancia Skedsmo.En stor takk til Magnus og Therese fra Avancia som har vært pådrivere for at vi skal få på plass en avtale. Vi ser frem mot et godt og langvarig samarbeide som vi er sikre på vil være til fordel for begge parter.


0 Kommentar

Gratulerer med uttak!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 16. Sep 2019


Vi gratulerer Skedsmo J2004 med uttak av 6 spillere til Regional Byturnering som spilles i Oppsal Arena den 28. September.  Jentene som er tatt ut er; Kristine Grøttum, Maren Karlstad, Maya Kristiansen, Anamiga Yasotharan, Kathinka Hovde og Selin Kamburce.

Vi heier på dere og regner med at dere som vanlig vil representere klubben på en fantastisk måte.


Heia Skedsmo!


0 Kommentar

STEM PÅ OSS!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 10. Sep 2019

Stem på Skedsmo Håndballklubb på Lokalbidraget!

LillestrømBankens kunder skal fordele 3 millioner kroner til ulike prosjekter, Og Skedsmo Håndballklubb er med.Er du en av bankens gode kunder, så har du stemmerett. Åpne mobilbank for å stemme på Skedsmo Håndballklubb. Avstemmingen varer til 25. Oktober, og Lokalbidraget deles ut på bankens gavegalla 12.november


0 Kommentar

Skedsmo Håndballklubb har inngått et samarbeid med Skedsmo Naprapatklinikk.

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 30. Aug 2019

Skedsmo Naprapatklinikk åpnet opp på Skedsmokorset i 2015 og utvidet med en avdeling til i Gjerdrum i 2018. Per i dag består klinikkene av Naprapat Hege Rikheim og Naprapat Thomas Lund Johannesen.

Naprapater jobber med muskel- og leddbehandling og har god kompetanse innenfor idrettsmedisin. Målet med samarbeidet er å sikre medlemmer av Skedsmo HK rask og god hjelp ved skader. Ved rask tilgang til utredning og behandling kan man ofte korte ned skadeperioden. Vi bistår også med øvelser for å forebygge og rehabilitere skader.

Det tilbys 15% rabatt for medlemmer av Skedsmo HK og nærmeste familie. Alt du trenger å gjøre er å informere om at du er medlem ved første besøk.

Timer kan bookes via telefon 91 92 88 18 eller hjemmesiden: www.skedsmonaprapatklinikk.no


0 Kommentar

Har du husket å betale spillelisensen?

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 21. Aug 2019

Viktig info: Lisensen kommer via minidrett.no på mandag 19. august.

Husk at den må være betalt før sesongstart, hvis ikke får ikke utøveren spille. Dette gjelder fra 2006 og oppover. 2007 får krav om lisens Januar 2020.  De som er med i Bring, må ha betalt lisensen før kvalifiseringsrunden.


0 Kommentar

Velkommen til Bring kvalifisering

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 19. Aug 2019


Vi ønsker alle spillere og foreldre velkommen til Bring kvalifisering i Tærudhallen den 31. august og 1. september.  Her blir det fartsfylte og spennende håndballkamper mot tøffe motstandere fra Fana, Bamle og Molde Elite.

Det er gratis adgang for alle spillere og vi oppfordrer til at dere kler dere i Skedsmo genseren eller jakke. Bli med å heie jentene frem til spill i Bringserien 2019.0 Kommentar

Håndballskolen 2019/-20 starter opp 20. august i Tærudhallen

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 7. Aug 2019


Vi starter opp håndballskolen for 1. og 2. klassinger og inviterer til åpen trening på tirsdager 17:00-18:00 fra 20. august. Her er alle velkommen til å være med å leke med ball.

Fra september vil HBS2 (de som går i 2. klasse) trene på mandager fra 17:00 - 18:00.  Dere som går i førsteklasse vil fortsette å trene på tirsdager på samme tid.

Vi ønsker oss flest mulig spillere og håper at mange har lyst til å være med på dette.  For spørsmål ta kontakt med Vegard Volle på tlf. 405 18 349 eller sportslig@skedsmohk.no,


Invitasjon til årets håndballskole finner dere her: Invitasjon til Håndballskolen 2019.pdf


Velkommen til Skedsmo Håndballklubb0 Kommentar

Sommeravslutning i morgen, tirsdag

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 17. Jun 2019

🌞🤾🏼‍♀️🌞🤾🏻‍♂️🌞

I morgen er det sommeravsluttning for klubben!

Kioskene åpner kl. 1730. 

Vi selger hamburgere og pølser så legg middagen hit i morgen!

Ellers har vi kaker, is og brus i kioskene.

Innmarsj er kl. 1900 og så blir det showkamp på beachbanene mellom NM-laget som tok bronse i helgen  og trenerne. Vi har MASSE flotte loddpremier å vinne også. Det er meldt fint vær så folk får ta med seg solstoler og legge middagen til avslutningen.

Vi sees!🌞


0 Kommentar

Skedsmo Beach 2019

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 16. Jun 2019


Tusen tusen takk for en fantastisk innsats i helgen til alle dere som har vært med å gjøre Skedsmo Beach cup til den fantastiske opplevelsen det ble. I Tæruddalen gikk alt på skinner fra første til siste kamp og så vidt jeg har hørt så var det like bra gjennomført i Lillestrøm.

I Skedsmo Håndballklubb har vi produsert mer enn 1000 dugnadstimer i forbindelse med Skedsmo Beach cup og det skal vi være stolte av.  Vi har sammen med Lillestrøm Håndballklubb laget Norges største og beste beach håndball turnering.  I år viste vi at det går an å sammarbeide om slike arrangement og til neste år håper jeg vi kan løfte cupen til nye høyder.  For dette har vært gøy!

I år var det 96 deltakende lag som deltok med ca 860 spillere og disse gjennomførte 240 kamper uten noen alvorlige skader. Så her er det mange som har fått flotte opplevelser i løpet av helgen.

I tillegg til å takke alle foreldrene og spillerne i Skedsmo Håndballklubb som har stilt opp i helgen, vil jeg rette en ekstra takk for innsatsen til Hege, Ingunn, Heidi og Per Erling som har loset oss vel gjennom hele arrangementet. Dere har vært først på vakt og de siste som har gått hjem på kvelden og har mye av æren for at alt har gått på skinner og det har vært enkelt for oss andre å bidra med vår innsats.  Tusen takk! 


Vi har Norges største og beste Beach håndball cup og det skal vi alle være stolte av!!!!!


Bjørn K (leder)


0 Kommentar

Stem på oss!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 14. Jun 2019

Stem på Skedsmo Håndballklubb på Lokalbidraget!

LillestrømBankens kunder skal fordele 3 millioner kroner til ulike prosjekter, Og Skedsmo Håndballklubb er med.Er du en av bankens gode kunder, så har du stemmerett. Åpne mobilbank for å stemme på Skedsmo Håndballklubb. Avstemmingen varer til 25. Oktober, og Lokalbidraget deles ut på bankens gavegalla 12.november


0 Kommentar

Vennskaps Cup på Årnes

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 2. Jun 2019

Søndag 02.06.19 var det vennskaps cup for Skedsmo jenter 09. Skedsmo stilte med to lag mot Haga og Raumnes&Årnes.

Skedsmo vant alle sine kamper.   Dagen ble avsluttet med en skikkelig vennskapskamp med mixede lag, og flotte pokaler i premie.


0 Kommentar

Grasrotandel

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 30. Mai 2019


Denne linken kan også brukes for å støtte Skedsmo Håndballklubb med din grasrotandel.


https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=983694020


0 Kommentar

Storhamar Cup 2019

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 30. Mai 2019

Storhamar Cup ble arrangert i helgen. Skedsmo stilte med over 130 jenter og gutter i alderen 8-17 år.

Vi takker for en super helg! Flott laginnsats av alle lag, trenere og støtteapparat, foreldre som stilte på dugnad og som heiagjeng.

Heia Skedsmo!!


0 Kommentar

Påmeldingsfristen nærmer seg!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 23. Apr 2019

Påmeldingsfristen til Skedsmo Beach Cup 2019 er 30. april. 

Vi vil gjerne ha med flere lag på cupen, så spre budskapet til lag, klubber og folk du kjenner som kan være med å leke i sanda! 

Påmelding til Beach Cup


0 Kommentar

God påske!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 15. Apr 2019

Vi ønsker alle spillere, supportere og sponsorer en herlig påske!


0 Kommentar

J06 nivå 2 ble avdelingsvinnere

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 7. Apr 2019

Skedsmo HK J06 nivå 2 vant sin avdeling. 

8 seire, 1 uavgjort og 1 tap.

Stolte jenter!


0 Kommentar

Dommerpar i Regionscup finalene!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 3. Apr 2019

Linn og Mari, fra J03, er tatt ut som dommertalenter i Region Øst, og dermed tatt ut på dommersamling og finaledagen i Regionscupen. 

De er plukket ut sammen med 8 andre yngre dommerpar i Region Øst, som hver fikk dømme en finale i Fet Arena sist lørdag. 

Linn og Mari har gått veien fra «barnekampleder-kurs" og «dommer trinn-1 kurs», for deretter å gradvis fått utfordre seg i via «Temaserien» 

«Temaserien» benyttes som utviklingsarena for de yngre dommerne, hvor de får veiledning og oppfølging. 


Linn og Mari dømte "Jenter-13 finalen» mellom Kråkerøy og Oppegård, hvor Oppegård tok hjem seieren. 


Det er fint å se at det også går an å bli god som dommer i Skedsmo håndballklubb.


0 Kommentar

Heidi Løke på besøk til Jenter 2007

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 3. Apr 2019

Jenter 07 har hatt storfint besøk av Heidi Løke!

Etter en fantastisk opplevelse hvor vi tidligere ble invitert med på landskamp av Posten, fikk jentene et overraskede besøk av verdensstjernen på hjemmebane sist uke. 

Heidi Løke tok seg god tid til alle jentene med bilder og autografer i tillegg til at hun snakket om sitt liv som håndballspiller. 

Foto: Tore Oksnes, Posten Norge


0 Kommentar

Nytt seriemesterskap til Skedsmo Håndballklubb

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 21. Mar 2019


Vi gratulerer jentene på Skedsmo J33 med nytt seriemesterskap.  Etter en god sesong der jentene gikk av med seieren i 17 av 18 kamper fikk de utrolig nok følge av jentene fra Nordby helt from til døra.  Nordby gikk på et overraskende tap mot Fjellhammer i sesongens siste kamp og dermed tok jentene fra Skedsmo hjem seriemesterskapet med 2 poengs margin.

Godt jobbet jenter 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻


Heia Skedsmo!!!


0 Kommentar

Innkalling til årsmøte

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 20. Feb 2019


Styret innkaller herved til årsmøte i Skedsmo Håndballklubb.

Årsmøtet avholdes den 20. mars 2019 på i kafeteriaen i Tærud Fjellhall

Saker som et medlem ønsker å tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 11 mars. 2019 til leder@skedsmohk.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på klubben hjemmeside, www.skedsmohk.no.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Årsmøtets dokumenter finner dere her:  http://www.skedsmohk.no/p/45229/arsmote-2019

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret0 Kommentar

Les om Anne-Brit i dagens Romerikes Blad!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 13. Feb 2019

Anne-Brit er 1 av 10 nominerte til Årets Ildsjelpris og i dag har Romerikes Blad en artikkel om henne.

Stem henne frem på rb.no/ildsjel 

Faksimile av dagens papiravis. 

Artikkelen ligger på rb.no også, man må være abonnent for å lese saken: https://www.rb.no/arets-ildsjel/sport/kultur/under-operasjonen-fikk-anne-brit-hjerneslag-jeg-matte-lare-meg-a-ga-igjen/s/5-43-993728


0 Kommentar

Anne-Brit er nominert til Årets Ildsjel pris!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 5. Feb 2019

Utdeling av prisen Romerikes ildsjel er et samarbeid mellom Hafslund og Romerikes Blad gjennom Romeriksfondet. 

Det har i løpet av de siste månedene vært mulig å sende inn kandidater til en jury og juryen har tatt ut 10 kandidater som kan stemmes på til Ildsjelprisen 2019. 

Anne-Brit er en av de 10 nominerte som juryen har plukket ut og nå må vi stemme henne frem til Ildsjelprisen!

Gå inn på: rb.no/ildsjel og stem på Anne-Brit og Skedsmo Håndballklubb! Du kan stemme 1 gang og frem til 19. februar.


Anne-Brit har vært i Skedsmo Håndballklubb lenge og har hatt trenervervet for 01 jentene i mange år. Hun har vært aktiv spiller på vårt J33 lag og bl.a. spilt i Gjerpen på klubbnivå og har flere landslagskamper bak seg. 

Følg med i Romerikes Blad som publiserer en artikkel om henne en av dagene før stemmefristen går ut. 


Vi gratulerer Anne-Brit med nominasjonen og er kjempestolte over at hun er i Skedsmo Håndballklubb!
0 Kommentar

Regionsmestere i Flyball!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 3. Feb 2019

På lørdag 2. februar ble det arrangert regionsmesterskap i flyball og Skedsmo stilte med 2 lag i Jenter 15 klassen og 3 lag i Jenter 14 klassen.


Jenter 15 lagene spilte seg helt til finalen hvor de møttes og tok dermed med seg både 2. og 1. plassen hjem.Jenter 14 hadde 1 lag i hver pulje og 2 av 3 gikk til sluttspill.  Skedsmo 1 gikk hele veien til finalen hvor de møtte Bjørkelangen og vant.


Vi gratulerer både 14 og 15 åringene med regionsmestertittel!


0 Kommentar

Snart er sommeren her og det skal arrangeres Beach Cup!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 29. Jan 2019

Selv om snøen ligger godt over sandbanene og gradestokken viser langt unna sommervær, har vi begynt planleggingen av Beach Cup 2019. 

I år samarbeider Skedsmo håndballklubb og Lillestrøm Håndballklubb og kan dermed doble antall påmeldte lag! 

Frist for påmelding er 30. april, men vær rask - det blir fort fullt!

Skedsmo Beach Cup 2019 invitasjon.pdf

http://www.skedsmohk.no/p/23784/skedsmo-beach-cup


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline