Skedsmo Håndballklubb tilbake i Bring serien

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 29. Nov 2019


Skedsmo J2003/2004 har kvalifisert seg til Bring, som er en nasjonal serie for 16-åringer.

Det hele startet med kvalifiseringsrunder i begynnelsen av årets sesong og resulterte i en nasjonal serie for 60 av de beste J16 lagene i Norge.  Serien spilles over 5 runder og avsluttes med et Nasjonal sluttspill i mai 2020.  

Første runde spilles denne helgen og Skedsmo Håndballklubb står som arrangør for puljen som jentene spiller i.  Vi oppfordrer derfor flest mulig til å ta turen innom Tærudhallen i helgen og heie på jentene fra Skedsmo J2003/2004.  De ønsker seg mange supportere i hallen når de spiller og lover å varte opp med underholdene og morsom håndball.

     Lørdag 12:00    Skedsmo - Valder

     Lørdag 18:00    Norstrand - Skedsmo

     Søndag 11:30   Skedsmo - Ros


Vi ønsker jentene lykke til med kampene i helgen og spill i Bring serien utover i sesongen.


Alle kampene går i Tærudhallen denne helgen, så kom og hei

Heia Skedsmo!


0 Kommentar

Instagram Takeover

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 25. Nov 2019

Følg @handballost på instagram!

Vi har tatt over Norges Håndball Forbund Øst sin instagram denne uken!


0 Kommentar

Takk for innsatsen

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 18. Nov 2019

I helgen ble det arrangert flere kamper i Tærudhallen for yngre lag og vi er så heldige at vi fikk dekket opp behovet for dommere fra egne rekker.  Stor takk til Lea, Daniella, Emily og Maja som bidro sterkt til at søndagen ble en fin håndballdag i Tærudhallen. Vi får masse positive tilbakemeldinger på Skedsmo dommere både fra trenere og publikum, så dere gjør en god jobb ute på banen. 

I Skedsmo Håndballklubb ønsker vi å utdanne egne dommere og intensjonen er å tilby kampleder kurs til alle spillere i 14 til 16 års alderen, slik at de som har lyst til å bli dommere får denne muligheten. Målsetningen er at flest mulig av de som velger å være med på dette kurset også skal ønske om å gå videre med dommer utdanningen.  Gjennom god oppfølging og praktisering med observasjon håper vi at denne reisen blir så god som mulig.  I Skedsmo Håndballklubb skal det være mulig å bli god som håndball dommer. 


Tusen takk for innsatsen til Lea, Daniella, Emily og Maja, som for anledningen stilte opp i nytt dommertøy.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline