Nå er det tid for årets dugnad med Lions Club Skedsmo

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 19. Feb 2017

Den årlige gjødselaksjonen i samarbeid med Lions Club Skedsmo starter opp i uke 10. Dette er den ene ikke sportslige dugnaden vi har tradisjon for i Skedsmo Håndballklubb å være med på hvert år. Alle lagene deltar og dugnaden fordeles slik at vi alle bidrar med ca 3 timers innsats. Noe som gir en god og forutsigbar inntekt til klubben.

Skedsmo Håndballklubb vil også i 2017 være med på Gjødsel Aksjonen sammen med Lions Club, avd Skedsmo. Dette er en viktig oppgave for Skedsmo Håndballklubb, både fordi aksjonen støtter en meget god sak i vårt nærmiljø og fordi den gir en god og forutsigbar inntekt til klubben. I et stadig vanskeligere sponsormarked er inntektene fra gjødselaksjonen en viktig inntektskilde for klubben og som er nødvendige for at vi skal klare å opprettholde det aktivitetstilbudet vi har i dag.

Aksjonen i korte trekk

  1. Utlevering av informasjon og bestillingsskjemaer gjøres i uke 10 og ivaretas av ungdomshåndball lagene i klubben (J/G13 - J/G18). Her kan mye av jobben gjøres av spillerne selv, men gjerne i følge med foreldre.
  2. Innhenting av bestillinger skal foregå i uke 12 (kan starte helgen uke 11) og gjøres av foreldregruppene til barnehåndball lagene (J9 – J12). Dette er en jobb for foreldrene da det kan forventes noe dialog og spørsmål i denne forbindelse, samt at noen av kundene spiller der og da.
  3. Utkjøring av bestilte varer vil skje 1. april og ivaretas av seniorlagene i klubben. Skedsmo Håndballklubb er ansvarlig for å stille med 5 biler med tilhengere og 15 voksne til denne jobben

Har du en tilhenger å låne oss denne dagen så gi beskjed til utstyr@skedsmohk.no?


Alle lagledere i klubben vil om kort tid motta ytterligere informasjon fra klubben og etter vinterferien vil vi dele ut løpesedler til de lagene som skal stå for utdelingen av disse. Dette er en viktig dugnad for Skedsmo Håndballklubb og vi oppfordrer derfor alle medlemmer og foreldre til å vise en positiv og imøtekommende holdning ovenfor laglederne når disse tildeler oppgavene innad i de respektive lagene.


Rode inndelingen for 2017 ser slik ut


For spørsmål eller gode innspill, ta kontakt med Erik Thoresen (styremedlem) på 941 85 209 eller via mail utstyr@skedsmohk.no


God dugnad :-)0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline