Sesongstart 2017/2018

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 23. Mai 2017


Da er sesongen igang og alle lagene i Skedsmo Håndballklubb har nå tatt et skritt videre. For noen så betyr dette noen endringer ift forrige sesong og for andre er ikke forskjellen så stor. Uavhengig av dette har vi foran oss en ny sesong med masse gode opplevelser som vi gleder oss til.

Før sommerferien skal vi:

2-4. juni - Fredrikstad cup 2017. Dette er klubben sin felles cup der alle lagene i Skedsmo Håndballklubb deltar hvert år. Det blir også i år overnatting på Rekustad Skole og vi møtes fredag ettermiddag til felles grilling på skolen fra ca 19:00 (klubben ordner grill)

9-11. juni - Skedsmo Beach cup. Det jobbes iherdig for å få preparere beach banen til Skedsmo Beach cup og vi har stor tro på at vi i år får spille på ny sand :-) Skedsmo Beach cup er et klubbarrangement der alle spillere og foreldre deltar, så sett av datoene og ta med godt humør.

14. juni - Sommerfest i Skedsmo Håndballklubb. Det blir også sommeravslutning i år med masse gøy for spillerne og noe godt å spise til de som er sultne. Her oppfordrer vi flest mulig til å stille opp og spise middag med oss ute i det fri. Det blir servering av mat og drikke. Overskuddet fra sommerfesten går til å dekke deler av treningsleiren for de eldste ungdomslagene i klubben.

3-8. juli - Partille cup. I år som i fjor er det flere av lagene i Skedsmo Håndballklubb som reiser til Partille cup. Det blir felles avreise for spillerne med buss fra Tæruddalen skole kl 10:00 (oppmøte senest 09:45) på mandag 3. juli.


Viktig:

Årets aktivtetsavgift for sesongen 2017/2018 er nå lagt ut. Denne finner dere på www.minidrett.no og her kan den endten betales direkte eller lastes ned og betales via bank. Bruk også anledningen til å sjekke at vi har riktige opplysninger om spiller og foreldre.


God sommer :-)0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline