FREDRIKSTAD CUP 2017

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 31. Mai 2017

I dag blåses Norges største håndballfest i gang i Fredrikstad og Skedsmo Håndballklubb har med 17 lag!

Dette er Skedsmo's klubbcup som alle lagene oppfordres å bli med på. I år har vi med lag i aldersklassene J10 (4 lag), J11 (2 lag), J12 (2 lag), J13 (2 lag), J14 (3 lag), J15 (1 lag), G16 (1 lag), J18 (1 lag) og Damer senior (1 lag).

I år skal Skedsmo synes godt. I tillegg til mange lag på banene setter klubben opp Skedsmo-telt utenfor Kongstenhallen og her kan lagene komme mellom kamper for å slappe av, prate med andre Skedsmo-folk og kose seg.

Alle Skedsmo's lag bor på samme skole og fredag kl. 19.00 skal det grilles i skolegården for Skedsmospillerne og supporterne. Ta med grillmat og drikke, grillen har klubben med.


Vegard Volle, som er sportslig leder i klubben, har først fremst fokus på lagbygging og det sosiale i cupen. Vi ønsker å bygge klubbfølelse og tilhørighet til Skedsmo Håndballklubb.

For de yngste lagene på 10 og 11 år som spiller aktivitetsserie, så er målet at spillerne skal føle mestring på banen og at det skal være fokus på det sosiale.

Fra 12 år og oppover er det sluttspill og da har vi som målsetning at det skal være et lag i sluttspill i hvert alderstrinn. Det er stort fokus på det sosiale for de eldre lagene også.


Avslutningsvis ønsker vi mye Skedsmo-publikum og heiarop på sidelinjen i kamper, så se gjerne andre Skedsmo-kamper om dere har tid mellom egne :)

Vi ønsker alle lykke til i cupen!

HEIA SKEDSMO!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline