Hjemme igjen fra Fredrikstad Cup - for lenge siden..

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 7. Jun 2017

Sommeren er i farta og ferien har startet for mange. Våren og forsommeren er en travel tid i Skedsmo Håndballklubb, hvor lagene er med på mye og det arrangeres mye.


Dette er en liten oppsummering etter Fredrikstad cup som fra vårt ståsted var en veldig flott opplevelse! Og ut i fra hva vi har klart å avdekke i klubben for øvrig er spillere, trenere og supportere også godt fornøyd med helgen.

Klubben innledet cupen med innsjekking på Rekustad skole fredag ettermiddag og kveld. Skedsmo Håndballklubb hadde skolen alene med sine lag og det er med på å bygge samhold.

Lagene ble plassert på rommene sine etter hvert som de kom og grillene ble tent i skolegården. Det ble en litt kald, men veldig koselig kveld og mye lek og moro på skoleplassen.


Klubben hadde målsetting om at alle de eldre lagene skulle nå sluttspill. Nå skjedde ikke det for alle, men vi har grunn til å være veldig fornøyd med de prestasjoner og målsettinger som faktisk ble nådd. Av de 17 lagene som deltok, kunne 9 gå videre til sluttspill og 7 av dem gjorde nettopp det!

Skedsmo Håndballklubb mener helgen i Fredrikstad er med på å bygge kjennskap mellom lagene og aldersklassene og det var rørende å se all leken som foregikk i skolegården på tvers av alder og lag. Vi hadde med oss teltet vårt som ble slått opp utenfor Kongsten Arena og ble flittig brukt av de ulike lagene.


Alle lagene fikk utdelt signalrosa t-shirts fra SHK med alle sponsorene våre trykket på. Tusen takk til sponsorer og støttespillere!

Gutta fikk også et kjendismøte med landslagskaptein Christian Berge.

Gutta traff på Christian Berge, Landslagstrener for herrene


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline