En fantastisk cup helg

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 29. Aug 2017


I helgen har vi hatt flere Skedsmo lag i aktivitet, både i Haslum Cup og Starum cup stilte vi lag som bidro til å skape masse håndball moro og gode minner.


Haslum Cup 2017

Skedsmo J01 stilte med 2 lag i Haslum Cup, et på nivå 1 og et på nivå 2.  Begge lagene viser gjennom grunnspillet at formen er på vei og tok seg også videre fra hver sin 1/8-dels finale.  I kvartfinalen til Skedsmo 2 er det en klar stigning i kampen og jentene spiller bedre og bedre. Med normal spilletid (2 omganger) så er det godt mulig at kampen hadde endt med seier til Skedsmo 2. Skedsmo 1 møtte Bodø i sin kvartfinale og kom litt bakpå i begynnelsen, men henter seg mesterlig opp igjen og kampen står og vipper litt.  En utvisning fører til at Bodø får grep på kampen og denne gangen klarer vi ikke å hente igjen forspranget.  

Skedsmo J03 tok seg til semifinalen på nivå 2 med 2 lag. Der måtte dessverre et av lagene se seg slått på målstreken, uten at dette frembrakte noen sure miner.  I finalen var alle på plass og heiet Skedsmo J03 frem til en flott seier mot Oppsal IF Hånndball 2.

Skedsmo J04 stilte med et litt redusert og etterhvert skadeskutt lag på nivå 1.  Med kun 7 spillere i 1/8 dels finalen mot Lørenskog, fikk laget revange fra IØR Cup, og hentet hjem en overbevisende seier.  I kvartfinalen møtte de et meget sterkt UllKisa 1 lag og her rakk ikke kreftene til lenger.  Etter kampen var jentene godt fornøyd med innsatsen og ønsket UllKisa lykke til videre i Haslum Cup.


Starum Cup 2017

Skedsmo J07 stilte med 3 lag i årets Starum Cup.  Det ble noen flotte kamper og mye håndballglede, med et fantastisk vær som vanlig på Starum Cup.  

Dette var 10. gang Skedsmo Håndballklubb deltok på Starum Cup og vi fikk derfor med oss en jubileumspokal hjem.

Alle Skedsmo lagene viser god lagmoral og har et flott humør både på og utenfor banen.  Dette sammen med gode sportslige resultater gjør at vi er stolte over å være en del av Skedsmo Håndballklubb.  Spesielt hyggelig er det når trenere og arrangører tar kontakt med oss og skryter av jentenes både sportslige og ikke sportslige prestasjoner og væremåter.


Hold på innsatsen og humøret, så blir 2017/-18 en flott sesong for Skedsmo Håndballklubb.

Heia Skedsmo!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline