Beach håndball tilbudet skal utvikles videre

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 17. Nov 2017

Har du et hjerte som brenner for beach håndball eller du syns det er spennende å være med å utvikle denne idretten videre, så trenger vi din hjelp.

Skedsmo Håndballklubb har i flere år arrangert Skedsmo Beach Cup med stor suksess og dette har blitt lagt merke til utenfor klubben.  Vi har fått henvendelser fra flere klubber i nærhetene som ønsker et sammarbeid rundt beach håndballen og i tillegg har NHF Region Øst bedt oss om å se på hvordan vi kan bidra til å utvikle beach håndball tilbudet i regionen.  

Vi søker etter personer som har lyst til å være med i et Beach Håndball utvalg for å utvikle beach håndballen videre i Skedsmo Håndballklubb.  Dette omfatter Skedsmo Beach cup, klubbens deltagelse i Beach serien, beach håndball banen og sammarbeidet med NHF Region Øst og andre klubber i regionen.

Utvalget vil rapportere til styret i Skedsmo Håndballklubb og bemannes hovedsakelig av foreldre til spillere i klubben og få ansvaret for;

  • Utvikling av beach håndball satsningen i Skedsmo Håndballklubb
  • Gjennomføring og utvikling av Skedsmo Beach cup
  • Sammarbeidet med NHF Region Øst og andre klubber i regionen
  • Videre utvikling og forvaltning av Tæruddalen Beach Håndball baner og kontakten mot kommunen knyttet til dette.
  • Eget budsjett for beach håndball satsningen i Skedsmo Håndballklubb.

Vi ser også for oss at representanter fra sponsorer, Region Øst og sammarbeidsklubber blir involvert i utvalget på sikt.

Dersom dette høres spennende ut og noe du har lyst til å høre mer om, eller du har noen spørsmål, så kan du sende en mail til beach@skedsmohk.no eller leder@skedsmohk.no.  Vi kommer til å invitere de interesserte til et informasjonsmøte i desember.

Skedsmo Beach cup 2018 skal arrangeres 8-10 juni og forberedelsene for dette har allerede startet, så vi er avhengig av å komme igang med arbeidet i utvalget relativt raskt. Vi kommer derfor til å inviterte de som viser interesse til et møte før jul for å diskutere veien videre og etablering av Skedsmo Beach Håndball utvalg. 

Invitasjon til Skedsmo Beach cup:  http://www.skedsmohk.no/p/2378... 

Styret..0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline