Skedsmo Beach Håndball Cup - 8-10. Juni - Klubbdugnad for alle.

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 29. Mai 2018

Skedsmo Beach Håndball cup spilles 8-10. juni i Tæruddalen og vi har bestilt fantastisk vær og godt humør fra alle deltakere, slik at forutsetningen ligger godt til rette for nok et fantastisk arrangement.

Skedsmo Beach Håndball cup er vårt største arrangement og har etter flere år med suksess blitt anerkjent som en av de mest attraktive beach håndball festene i NHF Region Øst.  Vi har lang kø med klubber som ønsker å melde seg på når påmeldingen åpner og i år har ventelistene vært lenger enn noen gang.  Det er derfor viktig at vi også i år innfrir forventningene til lagene som kommer og levere årets villeste arrangement.  Beach håndball er gøy og representerer noe litt annerledes enn det vi driver med resten året.  

Skedsmo Beach - Årets høydepunkt

Arrangementet gjennomføres som en klubbdugnad og alle medlemmer (foreldre) setter av dagene for å bidra til å fylle opp alle vaktene i dugnadsoppsettet. Dette er et av Skedsmo Håndballklubb sine viktigste ansikt utad så her er det ingen som er fritatt fra å bidra 🙂

  • Styrets medlemmer har møteplikt og stiller opp store deler av helgen
  • Lagkontaker og medlemmer av Arrangementutvalget er ansvarlig for å bemanne dugnadsvaktene med foreldre og stiller selv opp på vakter.
  • Alle foreldregruppene, fra G/J 8 - G/J 18 , bidrar med å fylle opp dugnadsvaktene som er tildelt laget.  Dere får vakter ift antall spillere på laget. Vaktene blir tildelt av lagkontaktene/arrangementsansvarlige på laget og dere er selv ansvarlig for å bytte internt dersom vakten ikke passer.
  • Trenere med lag som skal spille i cupen er fritatt for dugnad og bruker tiden på laget.  
  • HBS 1 og HBS 2 er frittatt for denne dugnaden 


Det er ingen unnskyldninger for å ikke være med på denne festen.  Alle skal ha fått beskjed om datoene i god tid, så vi regner med å se dere alle innom sandkassa i Tæruddalen i løpet av helgen 8-10. juni.


Vi snakkes

Bjørn K (leder)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline