Gratulerer til Skedsmo J2004 med finaleplass i Storhamar Cup 2018

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 29. Mai 2018


Vi gratulerer Skedsmo J2004 med en flott finaleplass i Storhamar Cup 2018.  I følge rapportene fra finalen i Vikingskipet på Hamar så ble kampen mellom Skedsmo og Storhamar i J14 klassen en spennende affære der begge lag var dominerende i perioder, men hvor kampen ble jevnere og jevnere utover i siste omgang.  Ved full tid stod det 16 - 16 og kampen ble avgjort på sudden death og endte med seier til Storhamar.


Skedsmo Håndballklubb deltok på årets Storhamar Cup med 12 lag fordelt på aldersklassene 2007, 2006, 2005, 2004 og 2002. Klubbens spillere gjorde seg godt bemerket både på og utenfor banen, med positive holdninger og godt humør.  Sportslig sett var Storhamar Cup et godt alternativ til felles cup for klubben og vil også bli vurdert som alternativ neste år. 


Det er mange situasjoner fra Storhamar Cup 2018 som kan nevnes som høydepunkter, men vi får klare oss med et lite utdrag.

  • Først og fremst må vi takke 2003 jentene som kom opp fra Skedsmo på fredag, lørdag og søndag for å hjelpe Skedsmo J16 (2002) i cupen. 
  • Deretter får vi vel trekke frem den tålmodigheten og evnen til å vise hensyn som jenten viste på skolen ifm overnattingene.  Selv om det ble både trangt og varmt så var det stort sett smil og godt humør i alle kroker og kriker.  
  • Årets "tøffeste" går nok til Mari på J2004 som gjennomførte tre gode kamper med en vond hånd.  Dette viste seg på mandag og være brudd i tommelen.


Til slutt må vi takke alle dere foreldre som stiller opp som trenere, lagledere, sjåfører og positive supportere. Uten dere ville ikke Storhamar Cup 2018 blitt den flotte håndball-opplevelsen som den ble.  Tusen takk for at dere stiller opp :-)

Skedsmo J04 lader opp til finalen


Skedsmo J06 foran VikingskipetPS Fint om flere lagledere sender oss bilder som vi kan bruke til innlegg? Det vil bli satt pris på :-)0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline