Oppkjøring til seriestart

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 7. Sep 2018

Flere av Skedsmo's lag har denne sensommeren deltatt på ulike cuper som oppkjøring til sesongstart. Vi har vært så heldige å få bilder og noen ord fra noen av lagene:


Jenter 2007 på Starumcup

Jenter 07 stilte med 30 glade barn til en solfylt helg med mye håndball og hygge på Starumcup i helgen. Dette er 3. året vi stiller med en stor delegasjon og vi kommer helt sikkert tilbake til neste år.

Denne cupen byr på sportslig og sosialt utbytte i passelig store former for en stor gruppe som J07.

Jenter 2005 på Smaalenene cup og miniturnering på Frogner

Vi deltok på Smaalenene cup 24-26 august, med nytt lagoppsett og nye trenere. Hadde en fantastisk morsom tur, og spilte oss til B-finale. Der ble det tap, men var veldig fornøyde med sølvet!  

Våre gode naboer på Frogner inviterte oss til miniturnering, der også Lillestrøm HK deltok. Det ble spilt 4 kamper og vi avsluttet med straffe konkurranse 😊. Resultat var to seire og to tap, og uavgjort i straffe konkurranse. Veldig bra trening mot sesongstart! 

Jenter 2004 på Smaalenene cup og Flint Tønsberg cup

24-26 august var vi i Askim med 1 lag og spilte oss hele veien til A-finalen. Der ble det et knepent tap mot Nit/Hak og vi er godt fornøyd med sølv! Herlig håndballhelg!

31.8 - 2.9 reiste vi med 1 lag til Flintcup i Tønsberg. Kjempe morsom og fin cup med korte avstander mellom hall og skole. Jentene storspilte i gruppespill, videre i sluttspill og helt frem til finalen. Der tapte vi for hjemmelaget Flint med 2 mål. Veldig godt fornøyd med sølvet også denne helgen!

Jenter 2003 Drammen cup

Skedsmo J-2003 deltok i Drammen hånballcup 2018 og tok seg ubeseiret gjennom turneringen og helt til finalen. Finalen mot jentene fra Reistad endte til slutt 11-6 til Skedsmo, noe våre målvakter var sterkt involvert i.  

Vi gratulerer Skedsmo J2003 med flotte resultater og gode prestasjoner.Det er også hyggelig å se at Skedsmo Håndballklubb sine lag som deltar på cup'r rundt i landet i stor grad får skryt for sin oppførsel både på og utenfor banen.  Vi mottar berømmelse fra arrangører både for sportslig opptreden på banen, imøtekommenhet og forståelse utenfor banen og blir ansett som en klubb med gode sportslige verdier.  Dette er noe vi alle skal være stolte av.

Vi benytter anledningen til å oppfordre lagledere/trenere til å sende inn tekst og bilder fra cuper og arrangementer de er med på. Send til marked@skedsmohk.no 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline