Nye muligheter for ungdommen i Skedsmo Håndballklubb

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 21. Okt 2018

Håndballsesongen er igang og alle lagene i Skedsmo Håndballklubb har kommet godt igang med seriespillet.  Mye tyder på at dette blir en ny morsom og spennende sesong i Tærudhallen og vi oppfordre alle spillere og foreldre om å ta turen innom hallen for å heie og se på god håndball, også når egne lag ikke spiller.

Etter noen sesonger med fokus på organisasjonsutvikling i klubben vil det denne sesongen bli lagt mer fokus på sportslig utvikling og bygging av relasjoner på tvers av lagene i klubben.  Vi ønsker oss en klubb der lagene samarbeider og anerkjenner hverandre på tvers av aldersklassene, uavhengig om man er spiller, trener eller foreldre.  I Skedsmo Håndballklubb heier vi på hverandre.

Det er satt igang en del aktiviter ifm sesongstarten i år som er rettet mot ungdomsspillerne i klubben

Dommerutdanning

Klubben ønsker seg flere dommere og vi ser det at flere av jentene som gikk kurs for barnekamp veiledere i forrige sesong nå er ettertraktet som dommere.  Jentene på Skedsmo J14 og J15 lagene vil få tilbud om å delta på barnekamp veileder kurs i klubbens regi i løpet av sesongen. De som allerede er barnekamp veiledere og som ønsker å gå videre vil få tilbud om Dommer 1 kurs.


Trener utdanning

Skedsmo Håndballklubb får aldri nok av trenere som kan bidra til å organisere og holde treningene på lagene i klubben. Det er derfor igangsatt et trener utviklings løp i klubben hvor flere jenter og gutter nå bidrar som trener assistenter på etablerte lag og etterhvert vil få muligheten til å delta på NHF sitt Barnetrener kurs og deretter ta Trener 1 utdanning i klubbens regi.  Dette er et tilbud rettet mot spillere på J18 (f 2002, 2001 og 2000) laget, samt for dame og herre lags spillere.

Send en mail til sportslig@skedsmohk.no dersom du har lyst til å bli trener i klubben.
Temaøkter med fokus på individuelle ferdigheter (klubb SPU)

Dette blir i første omgang et tilbud til spillerne på J14 og J15 lagene i klubben som trenger litt ekstra utfordringer og som ønsker et par ekstra økter per måned med fokus på kvalitet og utvikling.  Øktene vil være varierende og fokusere på individuelle ferdigheter og skadeforebyggende trening.  

Det vil i stor grad bli brukt eksterne trenere og trenere som lagene normalt ikke trener under på disse øktene.  På øktene vil det bli benyttet baller med klister.

Første økt med tema "finter" arrangeres i Tærudhallen på fredag 26. oktober fra kl 19:00. I tillegg til denne er det foreløpig satt opp økter den 30. november og 14. desember.

Det vil være trenerne som velger ut hvilke spillere som deltar på disse øktene, men det er en klar forutsetning at spillerne er 100% skadefrie og deltar fullt på lagets egne treninger.


Skedsmo J16 laget

De opprinnelige J2002 spillerne på dette laget har i år fått anledning til å spille opp på J18 laget og gjør en suveren innsats på dette nivået.  Skedsmo J16 vil derfor i denne sesongen bli driftet av spillere fra Skedsmo J2004, J2003, og eventuelt de J2002 spillerne som ønsker å bidra, med Vegard Volle som ansvarlig trener.  

Målsetningen er at dette blir en arena som bidrar til å forberede spillerne for større oppgaver i fremtiden, samtidig som vi knytter relasjoner på på tvers av lagene som bidrar med spillere.

Så langt i sesongen så har jentene klart seg veldig bra og laget ligger nå godt plassert midt på tabellen med 5 poeng på 4 kamper (2/1/1).  Vi ser frem imot mange flere spennende kamper med dette laget og merker oss at neste kamp er allerede 28. oktober kl 13:10 i Fjellhamarhallen mot Fjellhammer 3.


Sportslig ledelse.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline