Skedsmo Beach 2019

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 16. Jun 2019


Tusen tusen takk for en fantastisk innsats i helgen til alle dere som har vært med å gjøre Skedsmo Beach cup til den fantastiske opplevelsen det ble. I Tæruddalen gikk alt på skinner fra første til siste kamp og så vidt jeg har hørt så var det like bra gjennomført i Lillestrøm.

I Skedsmo Håndballklubb har vi produsert mer enn 1000 dugnadstimer i forbindelse med Skedsmo Beach cup og det skal vi være stolte av.  Vi har sammen med Lillestrøm Håndballklubb laget Norges største og beste beach håndball turnering.  I år viste vi at det går an å sammarbeide om slike arrangement og til neste år håper jeg vi kan løfte cupen til nye høyder.  For dette har vært gøy!

I år var det 96 deltakende lag som deltok med ca 860 spillere og disse gjennomførte 240 kamper uten noen alvorlige skader. Så her er det mange som har fått flotte opplevelser i løpet av helgen.

I tillegg til å takke alle foreldrene og spillerne i Skedsmo Håndballklubb som har stilt opp i helgen, vil jeg rette en ekstra takk for innsatsen til Hege, Ingunn, Heidi og Per Erling som har loset oss vel gjennom hele arrangementet. Dere har vært først på vakt og de siste som har gått hjem på kvelden og har mye av æren for at alt har gått på skinner og det har vært enkelt for oss andre å bidra med vår innsats.  Tusen takk! 


Vi har Norges største og beste Beach håndball cup og det skal vi alle være stolte av!!!!!


Bjørn K (leder)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline