Avancia og Skedsmo Håndballklubb inngår avtale

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 18. Sep 2019

Avancia og Skedsmo Håndballklubb har i dag inngått en samarbeidsavtale som gir spillere/medlemmer og foresatte i klubben et økt aktivitetstilbud og fordelaktige priser på trening hos Avancia Skedsmo.  I korte trekk omfatter avtalen følgende:

Medlemspriser

Avtalen gir spillere, foresatte og ektefeller gunstige betingelser ved tegning av medlemskap på Avancia.  Medlemskap inngås for 12 måneder og det er ingen innmeldingsavgift. 

  • Spillere 12-18 år, kr 279,- per måned
  • Spillere over 18 år, foreldre og ektefeller, kr 399,- per måned (ord. 579,-)
  • Ifm innmelding vil alle spillere få et treningsprogram som er relatert til håndball.
  • 10% på første kjøp at timer med PT

Ta kontakt med resepsjonen på Avancia for å melde deg inn.  Husk å gi beskjed om at du kommer fra  Skedsmo Håndballklubb.

Fellestrening og foredrag

Skedsmo Håndballklubb får tilgang til å benytte lokaler på Avancia til fellestreninger for lagene, noe som gir oss en unik mulighet til å sette fokus på skadeforebyggende trening, styrke trening og ikke minst gjennomføre alternative treningsøkter.  Til dette kan vi benytte egne trenere/instruktører eller leie inn PT/Salinstruktør fra Avancia til gunstige priser.

Ta kontakt med Vegard dersom dere ønsker å benytte dere av muligheten til fellestrening med laget. 

Avancia vil også invitere til foredrag med forskjellige temaer som er knyttet til håndball hverdagen.  Disse foredragene vil være rette mot spillere, foreldre og/eller trenere i klubben.  Aktuelle temaer:

  • Trening og kosthold
  • Skadeforebyggende trening
  • Taping og håndtering av vondter

Prestasjonsgruppe og damelaget

Skedsmo Håndballklubb ønsker å legge forholdene til rette for at 15- og 16-års lagene i klubben skal delta i den nasjonale Bring serien. For å være rustet og forberedt på den ekstra belastningen som følger med en satsning på nasjonalt nivå er det viktig at spillerne som skal delta på dette også fokuserer på styrke- og skadeforebyggende trening i tillegg til håndballtreningen.  

Klubben vil derfor etablere en prestasjonsgruppe for de spillerne som ønsker å legge ned de ekstra øktene som trengs for å være forberedt på spill i Bring serien. Denne gruppen vil bli sponset med medlemskap på Avancia Skedsmo som en del av avtalen med Avancia.

Det er en uttalt målsetning fra sportslig ledelse i klubben at vi ønsker damelaget til Skedsmo Håndballklubb tilbake til 3. divisjon.  Det er derfor veldig gledelig at Avancia også sponser spillerne på damelaget med medlemskap på Avancia Skedsmo.En stor takk til Magnus og Therese fra Avancia som har vært pådrivere for at vi skal få på plass en avtale. Vi ser frem mot et godt og langvarig samarbeide som vi er sikre på vil være til fordel for begge parter.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline