Klubb cup 2020 blir i Fredrikstad

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 25. Jan 2020

Årets klubb cup for Skedsmo Håndballklubb blir Fredrikstad cup  som arrangeres i forbindelse med pinsen, fredag 29. mai til mandag 1. juni.


Den opprinnelige planen var å reise til Lillehammer og Baldus cup med alle lagene i 2020, men det var ikke mulig å få med alle lagene på denne cupen måtte så vi måtte finne et alternativ.  Fredrikstad Cup har vært veldig behjelpelige med å finne en løsning for oss slik at alle barne- og ungdomslagene fra klubben kan delta og vi kan bo på samme skole med alle lagene.


https://www.fredrikstadcup.no/


Innlosjering og transport

Det vil bli overnatting på Manstad Skole.  

Dessverre er det ikke satt opp egen busstransport mellom denne skolen og arenaene, så dette må vi ordne med selv.  Vi håper derfor at alle lagene har nok foreldre som kan være behjelpelig med transport og at lag kontaktene for lagene tar oppgaven med å koordinerer dette innad i laget.


Manstad skole: https://goo.gl/maps/DUM2Mrp96FTqPGa59 


Det blir satt opp felles buss for spillere og 2 lagledere per årskull fra Tærudhallen på fredag 29. mai.  Avreisetidspunktet kommer vi tilbake til (tidlig ettermiddag).Deltagerkort

Alle spillere og de som skal overnatte med spillerne skal ha deltakerkort A-super. Dette bestilles lagvis og koster kr 1.500 per kort og inkluderer fri inngang, overnatting, bespisning, transport mellom arenaene og inngang på Kongsten Night.

Info om deltagerkort: https://www.fredrikstadcup.no/info/pris

Som en kompensasjon for at vi må ordne med transport selv til og fra Manstad skole, så har vi gjort en avtale med Fredrikstad Cup at de sponsor oss med 2 A-super kort per lag (verdi 3.000).  Disse kortene kan benyttes til de som overnatter på skolen med spillerne.


Vi ber om forståelse for denne endringen når det gjelder årets klubb cup og beslutningen om å finne et alternativ som gjør at vi får med oss flest mulig spillere til samme cup.  Vi er sikre på at Fredrikstad Cup er et godt alternativ, og med hjelp til å løse transportbehovet fra sporty foreldre så er vi sikre på at årets klubb cup blir et godt minne for spillerne.


Har dere spørsmål om årets klubb cup så ta kontakt med Vegard (405 18 349) eller Bjørn (915 19 629).0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline