Årsmøte 2020 utsatt til onsdag 25. Mars

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 16. Mar 2020


Styret i Skedsmo Håndballklubb har besluttet å utsette årsmøtet med en uke, til 25. Mars 2020.  Dette årsmøtet vil bli gjennomført elektronisk, noe vi trenger litt tid til å forberede.

Alle lagkontakter, trenere og medlemmer i arrangementskomiteen vil få tilsendt en link som skal benyttes for deltagelse på møtet.  Dersom du er medlem i klubben og ønsker å delta ber vi deg ta kontakt med din lagkontakt eller via leder@skedsmohk.no for å få en kopi av denne linken.

Dokumenter til årsmøtet er lagt ut her http://www.skedsmohk.no/p/51812/arsmote-2020

Det er viktig for klubben, oss som sitter i styret og for forberedelsene for neste sesong at vi får gjennomført årsmøtet.  Vi ber derfor om at lagkontakten og hovedtrener for hvert lag setter seg godt inn i dokumentene til årsmøtet og deltar på dette neste onsdag.

Dette er første gang vi prøver å gjennomføre et elektronisk årsmøte, så vi ber om litt tålmodighet og forståelse for at alt kanskje ikke går helt på skinner.  Med litt positive holdninger og velvilje håper vi allikevel at dette lar seg gjennomføre på en god og forsvarlig måte.


Med hilsen

Styret i Skedsmo Håndballklubb


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline