Organisert trening og åpning av Tærudhallen

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 10. Mai 2020


De fleste lagene i Skedsmo Håndballklubb er godt i gang med organisert trening i mindre grupper (4 + leder) og det gjøres en god innsats både av trenere og foreldre for å holde barna igang med håndballrelaterte aktiviteter.  

"En stor takk til alle dere som har bidratt til dette."

Organisert trening

Når det gjelder organisert trening så forholder Skedsmo Håndballklubb seg til de retningslinjer som kommer fra myndighetene og NHF. Dette betyr at vi fra 7. mai kan starte opp med trening i grupper på inntill 20 personer.  Forutsetningene for dette er:

  • Maks 20 deltagere som må holde minst en meters avstand.

  • Det er ikke lov å kaste ball til hverandre og alle må kun bruke egen ball.

  • SPOND brukes for å holde oversikt over hvilke spillere som deltar på treningen

  • Det skal være en ansvarlig trener for hver økt som forbereder aktiviteten og holder oversikt over at retningslinjene følges.

Nå er det viktig at vi nullstiller oss og ser fremover.  Med de retningslinjer som nå gjelder er dette en god anledning til å fokusere på trening av tekniske ferdigheter og individuell utvikling.  Så tror og håper vi at håndballserien starter opp igjen i september.

Se linker nedenfor med mer informasjon om organisert trening og gjeldene retningslinjer.


Tærudhallen åpner igjen 18. mai

Fra mandag 18. mai kan vi starte opp med treninger igjen i Tærudhallen.  Vi starter opp med de samme treningstidene som tidligere, men kommer til å vurdere justeringer for å legge forholdene mest mulig til rette for flest mulig lag.  Det er viktig at hovedtrener melder tilbake til Vegard dersom det er behov for justeringer av treningstiden i hall.

Det blir ikke tilgang til garderober i hallen, så spillerne må komme ferdig skiftet til treningene.  Levering og henting av spillere må skje utenfor hallen og det blir ikke anledning for foreldre/tilskuere til å se på treningene i hall. Hovedtrener for laget er ansvarlig for at gjeldene retningslinjer følges og at deltagerne på hver trening er registrert i SPOND.

Trenermøte

Vegard kaller inn hovedtrener for hvert lag til et trenermøte i Tærudhallen på torsdag 14. mai hvor de komunale retningslinjene og forutsetningene for å trene i hallen bli gjennomgått. I tillegg vil det bli gitt en del informasjon, tatt opp noen saker og være rom for en god samtale. Det er møteplikt for hovedtrenerne på dette møtet, eventuelt må det sendes en stedfortreder (kun en trener per lag).


Oppdatert Koronainfo:    https://www.handball.no/nyheter/2020/03/oppdatert-koronainfo/?regionId=506519

Tipssider for trening:       https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/utvikling/ht/tren-hjemme/

Dansk tipsside:                 https://www.facebook.com/groups/2256469157982845/


Viktig oppfordring

"Nå oppfordrer alle til å være flinke med håndhygiene, holde avstand og ta være på hverandre.  Husk at nå er det viktig å tenke inkludering, selv om dette må skje med 1 meters avastand, og passe på at ingen blir sittene hjemme alene. La oss  sammen som lag ta hverdagen og treningene tilbake."


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline