Fredrikstad Cup 2016

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 16. Mai 2016

Gratulerer til Skedsmo J13 med et flott resultat i Fredrikstad Cup 2016. Etter solid spill i innledende runder kvalifiserte de seg til A-sluttspillet og endte til slutt opp i Semifinale mot Nit/Hak.

2016 ble et bra år for Skedsmo Håndballklubb i Fredrikstad Cup. Vi har gjort oss godt bemerket og flere funksjonærer, dommere og trenere har kommentert at vi fremstår som en positiv og seriøs klubb som alltid er morsom å ha med på slike arrangementer.

Fra et sportslig synspunkt skal vi også være fornøyde. I de yngre klassene (10-11 år) viser vi fin utvikling og mange av spillerne har tatt store steg i løpet av sesongen. I de eldre klassene overbeviser vi med gledelige resultater:

  • Skedsmo J12 får 2 lag videre til henholdsvis A og B sluttspill,
  • Skedsmo J13 ender opp med et lag i Semifinalen i A-sluttspillet
  • Skedsmo J14 får 2 lag videre i henholdsvis A og B sluttspill
  • Skedsmo J17 går videre til B sluttspillet.
I tillegg hadde gutta på Skedsmo G15 årets morsomste cup, selv om keeperen lå hjemme i sykesenga.


Når det gjelder Fredrikstad Cup som arrangement så var dette igjen helt fantastisk. Det er imponerende å se hvordan store og små involveres i gjennomføring og stort sett det meste går trygt på skinner.

Vi må også rette en stor takk til dere engasjerte Skedsmo foreldre som følger opp barna og heier dem frem fra sidelinja med positive og morsomme tilrop. Dere går foran med et godt eksempel og gjør det lett å være et stolt medlem i Skedsmo Håndballklubb. Selv var jeg så heldig og fikk følge med Jenter 13 i A-sluttspillet, noe som til tider var nesten for spennende.

Vi gleder oss allerede til Fredrikstad Cup 2017.


Bjørn Kristiansen, leder.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline