Beach suksess!

Postet av Skedsmo Håndballklubb den 15. Jun 2016

Vi har nettopp ristet av oss de siste sandkornene etter forrige helg's Beach Cup 2016 og kan konstatere at dette nok en gang ble en suksess både sportslig og arrangementsmessig!
Værgudene var med oss og serverte sol, Thomas Usler stod for kul musikk og super speakertjeneste, mens Camilla Flatland som vanlig fremstod som Beachcup-general og styrte arrangementet med full kontroll, sammen med resten av arrangementskomiteen.
Arrangementet har en enorm betydning for klubben, både økonomisk og profilmessig og vi er så glade og takknemlige for alle som er med og drar lasset hvert år.Noen nøkkeltall fra årets Beachhåndball cup:
  • Det var meldt på 61 lag og vi avviklet 155 kamper i løpet av helgen.
  • Foreldre og foresatte bidro med over 800 dugnadstimer.
  • Det ble ikke rapportert noen alvorlige skader eller ulykker.
  • Tilbakemeldingene fra deltakene lag er klare - vi blir med neste år også!
Skedsmo Beachhåndball cup har blitt lagt merke til av flere og vi har fått forespørsel om vi ikke kan utvide med flere baner slik at flere lag kan få være med.
Dette jobbes det med for å få til. Når det gjelder selve arrangementet så er alle klubbens lag og foreldre involvert i dette og uten den innsatsen som blir lagt ned i dugnadstimer, så hadde ikke dette vært mulig å gjennomføre.

Tusen takk til alle som stilte opp og gjorde helgen og cup'en så fantastisk!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline