Invitasjon til Skedsmo Vennskapscup 2018


den 21 - 22. april 2017


I Skedsmo Håndballklubb tror vi det er viktig at alle spillere får en god opplevelse og føling med den fine mestringsfølelsen på slutten av sesongen. Derfor arrangerer vi Skedsmo Vennskapscup spesielt for lag som ikke er vant med å vinne for mye.

Skedsmo Håndballklubb inviterer til Skedsmo Vennskapscup den 21-22. april 2018.  Skedsmo Vennskapscup er en J12, nivå 2 og nivå 3 turnering, hvor vi tar hensyn til påmelding av lag med nybegynnere og J11 lag.  Den overordnede målsetningen er å skape spilleglede og mestringsfølelse for alle deltakere.  

Dette er en cup der det sosiale, gode opplevelser på banen og mestringsfølelsen skal være i fokus. Lagene som deltar forplikter seg til å stille med lag på nivå 2 eller nivå 3 (nybegynnere) , uten bruk av "støttespillere", slik at kampene blir jevne og vi får en spennende cup der lagene kjemper om seieren helt til fløyta går :-)


Dette blir vårens kuleste eventyr!


Gjennomføring

Cupen settes opp med maks 24 lag som fordeles i grupper som spiller innledende kamper på lørdag og deretter sluttspill runder på søndag. Etter de innledende rundene deles lagene inn i nye grupper for sluttspillet.  Dette sikrer jevne og spennende kamper der alle kan får kjenne på mestringsfølelsen.  I sluttspillet spilles det semifinale, bronsefinale og finaler i alle grupper og dermed får hvert lag minst 3 innledende kamper og 2 kamper i sluttspillet.  Vi forsøker å lage en kompakt cup med mye spilletid og lite venting. 

Erfaring fra tidligere år viser at denne modellen fører til at kampene blir jevnere og jevnere utover i cupen og ender opp i spennende bronsefinaler og finaler der lagene matcher hverandre godt.


I Skedsmo Vennskapscup er det bare vinnere og alle får premie!

Påmelding

Etter tilbakemeldingene å dømme fra de deltakende lagene på cupen fra 2016 og 2017 så kommer plassene i årets cup til å bli fylt opp i god tid før påmeldingsfristen, så det er ingen grunn til å vente med å melde seg på.

Påmeldingfristen for årets cup er 31. mars og prisen per lag kr 800,-.

For at det skal bli mest mulig spillertid så er det satt en begrensing på 10 spillere per lag. Skulle dette by på utfordringer så ta kontakt så finner vi løsninger på denne utfordringen.For påmelding klikk her

Eller send mail til vennskapscup@skedsmohk.no med navn på lag, alderstrinn og nivå som laget spiller på i serien.


Vi ses i april :-)


Praktisk info

Skedsmo Vennskapscup er en J12 turnering hvor vi tar hensyn til påmeldinger av lag med nybegynnere og J11 lag.

 

Sted: Tærudhallen på Skedsmokorset

 

Lørdag 21. og søndag 22. april

Garderobene åpner 09:15 og første kamp 10:00

 

Det vil kun bli kåret vinnere og alle deltakere får premie.

 

Påmeldingsavgiften er kun Kr 800,- per lag og går til å dekke leie av hall, dommere og premiering.

 

For påmelding eller spørsmål, 

Klikk er for påmelding

vennskapscup@skedsmohk.no

 

 Levert av IdrettenOnline